Bosszúszomjas játékos tartja rettegésben a sziget lakóit

2017. szeptember 12. 12:30 - emTV.hu

Az előző adás végén Tamás megtört. Az exkatona az emberpróbáló körülményekre és a kevés élelemre hivatkozva feladta a játékot, ez azonban komoly következménnyel járt. Hogy a létszám teljes legyen, az Ibon törzs új játékost kapott. Visszaért a törzs egyhangúan kiutált, elsőként kieső játékosa, Nóri. Nem is tagadta, bosszúra szomjazik.

nori_bosszura_szomjazik.jpg

A Ferivel erősödött Ibon ismét elvesztette a védettségi játékot, amelyen a Buwaya korábbi törzsfőnöke nem vehetett részt. A Survivor orvosai Ferit elfertőződött rovarcsípései miatt eltiltották a küzdelemtől.

Eközben a sziget tovább szedi áldozatait, Bálint és Tomi után még egy játékos feladja és önként mond le a húszmillió forintos fődíjról. A játékban maradt túlélőknek fel kell venniük a harcot az elemekkel: a zord időjárás is tovább tépázza az egyébként is tűréshatáruk mezsgyéjén táncoló törzstagokat.

Habár az Ibon új taggal bővült, tudják, hogy hamarosan elveszítenek valakit. A vereség után a törzsi tanács következik. Nóra magabiztosságát látva, többen amulettet sejtenek a háttérben, ami kiváló eszköz lehet számára, hogy bosszút álljon korábbi csapattársain. Leginkább Klaudiának van félnivalója, amit ő maga is érez. Tapintható a feszültség közte és Nóra között, amibe egyes törzstagok szerint Benedek miatt még egy kis női féltékenység is vegyül.

Egy biztos: az Ibon törzsi tanácsán ma ismét kialszik valakinek a fáklyája. Mindenki szövetkezni próbál, de vajon kinek a taktikája válik be? Nóra bosszút áll korábbi ellenségein? Ma este kiderül, melyik szövetség bizonyul erősebbnek!

A nagy Survivor bibliát, azaz a műsor szabályait ebben a posztban találod!

Survivor
hétköznap 19.00
RTL Klub

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: M-RTL

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2612823632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása