Hihetetlen izgalmakkal folytatódik az ősz a Sony csatornákon

2017. szeptember 14. 20:15 - emTV.hu

Az októberi borongós hetekben sem maradunk igazi bűnesetek nélkül, az AXN csatornán ötödik évadával folytatódik a Sherlock és Watson, valamint az NCIS tizenegyedik szériája ígér új izgalmakat. Kizárólag a Sony Max csatornán láthatják a nézők országos tévépremierként az Anyaság túlsúlyban első évadát, valamint az egyik legnézettebb amerikai sorozat, a Rólunk szól első szezonját. Számos nagysikerű mozifilm érkezik a Sony Movie Channel csatornára, köztük a Men in Black – Sötét zsaruk. Sikersorozatokból sem lesz hiány, kizárólag a csatornán lesz látható a Hannibal.

adam_keresi_evat.jpg

A jól ismert nyomozópáros Sherlock és Watson hihetetlen történetei új évaddal folytatódnak október 2-án, hétfőn este kilenc órától az AXN csatornán. Az ötödik évadban Holmes és Watson Holmes apjától, Morlandtől kap segítséget, hogy leleplezzenek egy globális bűnszövetkezetet. Évadpremierrel folytatódik az NCIS – Tengerészeti helyszínelők elit csapatának története október 26-án, csütörtökön szintén este kilenc órától. A tizenegyedik évad egy robbantással indul Washington D.C-ben, amelynek áldozatául esik a haditengerészeti miniszter Clayton Jarvis, a nemzetbiztonsági főosztály igazgatója. A csapat gyanítja, hogy a robbantás a tizedik évad végén meggyilkolt haditengerész, McBride halálához köthető.

Keddenként este tíztől folytatódik a Sony prémium saját gyártású nagysikerű sorozata az Elfeledve, Emily Byrne FBI ügynök rejtélyes esetével, este tizenegy órától pedig a Magánügyek második évadában Annabeth munkájában megjelenő kihívásokba tekinthetünk be. Péntekenként este szintén tizenegytől folytatódik a Blöff című vígjátéksorozat első évada, hétfő esténként tizenegy órától pedig a Quantico második évadában Alex új és minden eddiginél veszélyesebb kalandjait követhetjük. Harmadik évadával folytatódik az NCIS: New Orleans csütörtökönként este kilenctől, valamint A nagy fogás című sorozat szombatonként délután hat órától, amelynek második évadban Benjamin Jones feladja magát az FBI-nak, hogy megmentse Alice-t a jogtalan bebörtönzéstől.

Az AXN októberi filmkínálatában három Jurassic Park az őslények világába kalauzol bennünket. A Bourne filmekből pedig megtudhatjuk, Jason Bourne-nek sikerül-e felfednie múltjának sötét titkait. A Vissza a jövőbe és a Vissza a jövőbe 2 című filmek pedig egész estés időutazásra invitálnak bennünket.

A Sony Max csatornán országos tévépremierekből sem lesz hiány, október 7-én, szombaton délután hat órától indul az Anyaság túlsúlyban című sorozat az erős akaratú nő és édesanya Katie narrálásával, aki egy jómódúak által lakott kisvárosban éli életét tökéletes feleségek és az ő tökéletes gyermekeik körében. Október 8-án vasárnap este héttől láthatják a nézők a nagysikerű Rólunk szól című sorozat első évadát, amely négy ugyanazon a napon született embert mutat be, akiknek a történet előrehaladtával egészen különleges módon fonódik össze az élete. A csípős nyelvű újságírónő, Carrie és barátnőinek pikáns történeteit követhetjük nyomon a Szex és New York kultikus sorozatban, amely október 3-án, kedden este nyolc órától lesz látható, este tíz órától pedig a Zűrös viszonyok című amerikai drámasorozatot tekinthetjük meg. Október 7-én, szombaton délután három órakor debütál a Ne bízz a ribiben! című sorozat, amelynek főszereplője June tipikus vidéki naiva, míg Chloe a huszonhármas lakásból azzal tömi meg a pénztárcáját, hogy lakótársait kiutálja, majd a foglalót zsebre teszi. De mi történik akkor, ha minden erőfeszítés ellenére az új lakótárs állja a sarat?

Október 7-én, szombaton délután négy órától láthatjuk a Született szinglik című amerikai vígjátéksorozatot, amelyben Courteney Cox nemrég elvált, egyedülálló anyát alakít, aki negyvenes évei elején felfedi az őszinte igazságot a randizásról, az öregedésről. Este tíz órától a Maffiadoktor első évadán izgulhatunk együtt Grace Devlin, kiváló chicagói sebésszel, aki kényszerből alkut köt Paul Moretti maffiafőnökkel és elvállalja, hogy a maffia orvosa lesz, hogy ezzel lerója öccse tartozását.

Vasárnap esténként kilenc órától az Outlander – Az idegen második évada, és kedd esténként kilenc órától Az uralkodónő második évada a középkori Franciaországba kalauzol minket.

Október 8-án, vasárnap este tíuzől kerül adásba a nagysikerű Lakástalkshow Lovász Lászlóval, az egyedülálló Ádám keresi Évát október 7-én, szombaton este tíz órától láthatják a nézők, míg az exek kalandjait október 3-tól, keddenként este hét órától követhetjük az Exek az édenben című műsorban.

A Sony Movie Channel csatornára számos nagysikerű mozifilm érkezik, október 9-én, hétfőn este kilenc órától Russell Crowe-val és Joaquin Phoenix-szel izgulhatjuk végig a Gladiátor című filmet, míg október 10-én, kedden szintén este kilenctől Ewan McGregor és George Clooney kalauzol el bennünket a Kecskebűvölők című filmen keresztül a paranormális képességekkel rendelkező emberek háborújába. Az Éjjeli Féreg című krimiben október 16-án, hétfőn este kilenc órától Jake Gyllenhaalnak szurkolhatunk, míg október 14-én, szombaton este hét órától John Malkovich agyába juthatunk be A John Malkovich menet című amerikai klasszikus segítségével.

Szombat esténként borzongásból nem lesz hiány, október 7-én este kilenc órától indul a Drakula című amerikai drámasorozat, tíztől pedig a Hannibál második évada. Október 8-án, este kilenckor indul a 24: Újratöltve, amelyben egy fiatal katona versenyfutását követhetjük nyomon, aki Amerikába visszatérve az ország történetének legnagyobb terrortámadását igyekszik megakadályozni. Este tíz órától az Amerikai Horror Story negyedik évadával borzolja tovább a kedélyeket.

Charlie Sheen október 3-án, kedden délután három órától a Nyugi, Charlie! első évadával szórakoztatja a nézőket. Október 7-én, szombaton reggel kilenc órától pedig a Brooklyn 99 – Nemszázas körzet gyerekes módon viselkedő Jake Peralta nyomozó és újdonsült főnöke, a mogorva Ray Holt közötti konfliktusokon derülhetünk.

emTV.hu // Eurolex // SPT // fotó: Viasat/Sony

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7112828734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása