"Hirtelen halál" a Survivorben

2017. szeptember 18. 11:30 - emTV.hu

A Buwaya törzsi tanácsán Lilla mindenkit átvert és végül elérte célját, bosszút állt Anitán. Védettséget adó amulettjét Adrinak adta, így Lillának köszönhetően Anitának kellett távoznia. A meglepetések sora azonban nem ért véget itt, Anita ugyanis nem hazaindult, hanem a Holtak szigetére. A kieső játékosok mostantól ide kerülnek, párbajokat vívnak, és egyvalaki, a legerősebb visszajut a döntőbe.

anita_menedeket_keszit.jpg

A Buwayában komoly belső konfliktust szült Lilla ármánykodása. Mindenki próbál találni magának egy ellenségképet, és úgy tűnik, hogy a csapatszellemnek annyi. Ám nem sokáig, ugyanis váratlan hírt kapnak a játékosok. A játék első szakasza, a törzsek háborúja az utolsó törzsi tanáccsal lezárult. A mai epizódban a Buwaya és az Ibon egyesül, új szigetre költöznek. Az új törzs, a Mandirigma lakhelye a Túlélők szigete lesz, ahol busásan megjutalmazzák őket eddigi kitartásukért.

Elkezdődik az egyéni harc, mostantól mindenki csak magáért küzd. Ettől kezdve mindenki magának szerzi a zsákmányát és harcol a védettségi nyakláncért, amelyet minden törzsi tanács előtt csak egy játékos szerezhet meg.

Anita elsőként fedezheti fel a Survivor legemberpróbálóbb helyszínét, a Holtak szigetét – méghozzá abban a hitben, hogy egy jó ideig egyedül marad, és lesz ideje átgondolni a dolgait. Csakhogy rövidesen társaságot kap. Ma két ember is kiesik, mivel az újonnan alakult Harcosok törzsében csak kilenc játékos számára van hely...

De ki lesz az a két játékos, aki csatlakozik Anitához, és hogy fognak boldogulni a Holtak szigetén? Mi lesz a többiek jutalma? A ma esti epizódban mindenre fény derül!

Survivor
hétköznap 19.00
RTL Klub

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: RTL Klub

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1412873542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása