Mixelj, barnulj, fehérjézz Pumped Gabóval

2017. szeptember 18. 18:55 - emTV.hu

Értékes nyeremények egy hónapon át az RTL Spike sorozatával

Szeretnél végre a fehérjekirállyal shakelni? Itt a vissza nem térő alkalom! Az RTL Spike jóvoltából most bárkinek lehetősége nyílik részt venni egy mixertanfolyamon, méghozzá magával a szobortestű Pumped Gabóval. Ehhez nem kell mást tenni, mint hétfőnként este tíztől figyelmesen nézni a Pumpedék – Bikiniszezon aktuális epizódjait, és egy, az adáshoz kapcsolódó kérdésre helyesen válaszolni. A nyereményjátékban résztvevők további értékes ajándékokkal is gazdagodhatnak.

pumpedek_csoportkep.jpg

Pumped Gabo a fél nyarat Siófokon töltötte, ahol fejest ugrott az éjszakai életbe és végre bebizonyíthatta, hogy normális melóban, egy bár menedzsereként, valamint mixerként is megállja a helyét. Hogy ez mennyire sikerült neki, kiderül a Pumpedék – Bikiniszezonból. De vajon milyen mixelős tapasztalatokat hozott magával a bulikirály az Aranypartról? Szeretnéd megtudni, hogyan keveri a koktélokat Gabo és mivel tökéletesítheti igazán tudását?

Nézd szeptember 18-tól négy héten keresztül a Pumpedék hétfő esti új epizódjait, és ha helyesen válaszolsz a képernyőn felbukkanó kérdésekre, talán te lehetsz a szerencsés, aki a Mojito Mixeriskola tanfolyamán együtt shakelhet magával Pumped Gabóval. A főnyereményért zajló sorsoláson csak az vehet részt, aki az info@rtlspike.hu email címre mind a négy alkalommal beküldi a jó válaszokat. De a vállalkozó szellemű rajongók és nézők heti nyereményekért is küzdhetnek, ugyanis a megfejtéseket beírók között minden adáshét szerdáján három ajándékcsomagot sorsolnak ki, amelyek mindegyike egy nagy adag fehérjeport, egy önbarnító spray-t és izgalmas RTL Spike-os meglepetéseket tartalmaz.

Játssz értékes nyereményekért Pumped Gabóval szeptember 18. és október 9. között az RTL Spike-on!

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9012876304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása