Újabb őrült kalandok a Nickelodeon sorozatában

2017. szeptember 29. 10:15 - emTV.hu

Őrült kalandokkal folytatódik a harci teknőcök története, minden eddiginél izgalmasabb és váratlanabb fordulatok várnak a nézőkre az új, ötödik évadban. Michelangelo és három bátor társa lehetetlen helyekre tesz kirándulásokat – a múltban, a jövőben, a túlvilágon és az űrben folytatódnak az epizódok. Találkozhatunk vérfagyasztó szellemekkel, iszonyatos szörnyekkel és még a harci teknősök gyerekkorába is tehetünk egy kitérőt. Október 1-jén érkezik a Tini Nindzsa Teknőcök ötödik évada a Nickelodeonon.

tini_ninja_teknocok_s5.jpg

A teknőcök azt hiszik, hogy legyőzték a régi ellenségeiket, de hamarosan ráébrednek, hogy a helyzet korántsem ilyen egyszerű: egy új, veszedelmes főgonosz leselkedik rájuk. Leonardoéknak most egy minden eddiginél erősebb ellenféllel, az alvilág urával kell megküzdeniük – vele szemben még a négy bátor harcosnak is össze kell szednie minden erejét. A kis csapat azonban mindig megmenti New Yorkot: az egyik legmeghökkentőbb epizódban éppen a híres mosolyú Mona Lisa segítségével számolják fel a várost fenyegető sötét erőket.

A teknőcök egy másik dimenzióban is próbára teszik magukat, ahol Miyamoto Usagiegy régi, jól ismert karakter – a kardforgatás mestere várja őket, és segít pizzarajongó hőseinknek a küldetéseik teljesítésében. A sorozat ötödik évadában a múltba is bepillantást nyerhetünk, és láthatjuk, hogy Szecska mester hogyan viselte gondját annak idején a négy apró teknőcbébinek.

Tini Nindzsa Teknőcök V premier
október 1. vasárnap 18:10
Nickelodeon

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1012910759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása