A Radio Mobster és Hegedűs Péter búcsúzott az X-Faktortól

2017. október 15. 08:40 - emTV.hu

Nagy Krisztián hirtelen távozása után, az X-Faktor 2017 első élő show-jában kiderült, hogy Bereznay Dániel lett a tizenkettedik versenyző, aki színpadra léphetett szombat este. A nézők és a mentorok pedig úgy döntöttek: a Radio Mobsternek és Hegedűs Péternek kellett búcsúznia az X-Faktortól.

x_faktor_elsoshow_1.jpg

Színes és különleges produkciókkal indult el szombat este az X-Faktor 2017 első élő show-ja, amelyben végre az is kiderült, hogy Bereznay Dániel lett az énekes tehetségkutató tizenkettedik versenyzője. Radics Gigi mentoráltjának kevés ideje volt a felkészülésre, de így is remekül teljesített. A fiúk kategóriájának másik két énekese is elvarázsolta a közönséget. Mézes Norbert, a Bodzavirág című dalt, egy gyermekkórussal adta elő. Alex szerint ez a produkció kimerítette a cukiságfaktort. Gulyás Roland, Gáspár Laci szerint világszínvonalúan énekelt

ByeAlex mentoráltjai, a lányok – Erdős Viola, Serena Rigacci és Tóth Bettina – bebizonyították, hogy mentoruk nem hiába bízott bennük. Bettina produkciója fergeteges volt. Erdős Violát, azért dicsérték a mentorok, mert a válogató óta sokat fejlődött. Serena Rigaccit pedig fantasztikus tehetségnek titulálta Puskás Peti.

A huszonöt év felettiek szuper csapata, ahogy Puskás Peti hívja őket, mindent megtett azért, hogy mentoruk elismerésére rászolgáljon. Berta Dániel lendületes előadással kezdte meg az X-Faktor 2017 élő show-ját. Abaházi Nagy Lívia csodálatos operaáriával és látványvilággal varázsolta el a közönséget és mentorokat. Hegedűs Péter pedig felpörgette a hangulatot. Puskás Petivel a legutóbbi sajtótájékoztatón mi is beszélgettünk.

Gáspár Laci mentoráltjai a zenekarok is kiválóan teljesítettek az első élő show-ban. Ricco és Claudia duettje után Laci bevallotta minden vágya volt, hogy idén kapjon egy bravúros énekest és egyből kettő is jutott neki. A London Kids, Alex szerint bármelyik klubban megállná a helyét. A Radio Mobster pedig hatalmasat zúzott a színpadon, ám ez kevés volt a továbbjutáshoz.

A beérkezett szavazatok alapján elsőként a Radio Mobsternek kellett búcsúznia az X-Faktortól. A London Kids és Hegedűs Péter párbaját követően pedig a mentorok nem tudtak dönteni, szavazategyenlőség alakult ki, így a közönségre bízták, hogy ki essen ki az élő showból. A szavazatok alapján pedig Hegedűs Péter számára is véget ért a 2017-es X-Faktor.

Szombaton este tovább folytatódik a verseny az X-Faktor 2017 második élő show-jával.

X-Faktor
szombat 18:55
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1512980368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása