Fantasztikus játékot hirdet a Nickelodeon

2017. október 16. 13:00 - emTV.hu

A népszerű gyerekcsatorna október 16. és 25. között ijesztő fotókat vár, a magukról képet beküldő gyerekek pedig igazán extrém nyereményre számíthatnak. Három szerencsés a legjobb barátjával részt vehet a legendás Millipop Halloween Bulin, ahol SpongyaBobbal is találkozhat. A világhírű tengeri szivacs hatalmasat bulizik majd a gyerekekkel, akik egy szuper limuzinnal gördülhetnek be a parti helyszínére.

spongya_halloween_cover.jpg

A Nickelodeon meghirdette eddigi egyik legextrémebb nyereményjátékát. A részvételhez nem kell mást tenni, mint az info@nickelodeon.hu e-mail címre beküldeni egy ijesztő, meghökkentő fotót, ami lehet szelfi vagy hagyományos fotó a játékosról, néhány adat kíséretében: név, életkor, szülő neve, lakcím, szülő telefonszáma és beleegyező nyilatkozata. Az adatokat és a félelmetes fotót beküldők pedig máris eséllyel pályáznak arra, hogy övék legyen a főnyeremény: egy fejelhetetlen halloweeni buli SpongyaBobbal, Bikinifenék legnépszerűbb lakójával. Három szerencsés nyertest sorsolnak majd ki, akik legjobb barátjukat is elhozhatják a bulira. A parti előtt privát sofőr egy hatalmas limuzinnal érkezik majd a gyerekekért, hogy átszeljék az esti fényekben úszó várost, és végül megérkezzenek a Millipop Mosolygyárba. A limuzinos utazásra még egy felnőtt kísérő is csatlakozhat, azonban a buliba csak hét és tizennégy év közötti gyerekeknek engedélyezett a belépés. A bejáratnál SpongyaBob várja majd a nyerteseket és barátaikat, a népszerű tengeri szivacs természetesen a bulin is tiszteletét teszi, ahol mindenki fotózkodhat a nem mindennapi vendéggel.

A Millipop legendás bulija élményekben gazdag programjának köszönhetően évek óta ez egyik legfelkapottabb halloweeni parti. Jelmezverseny, tökfaragás, arcfestés, szellemfogó, kincskeresés és lufieső mellett még sok-sok további meglepetés várja a gyerekeket a különleges eseményen, a varázslatos vacsoráról pedig a Millipop boszorkánykonyhája gondoskodik! A fergeteges bulin jelmezes felvonulás, és jelmezverseny is lesz, ezért mindenkinek érdemes a legfélelmetesebb jelmezében érkeznie. A Halloween buli október 27-én, pénteken 18:00 órától egészen éjfélig tart a Millenáris Parkban található Millipop Mosolygyárban. Ez lesz az első alkalom, hogy a Nickelodeon sztárja, SpongyaBob Kockanadrág is ellátogat a rendkívüli eseményre, méghozzá teljes életnagyságban!

végezetül megy jó hír a SpongyaBob rajongóknak – október 16-tól új részekkel jelentkezik az optimista tengeri szivacs és kedves kis vízi barátai a Nickelodeon műsorán!

SpongyaBob Kockanadrág új epizódok
október 16. hétfő 17:40
további epizódok: hétköznap 17:40
Nickelodeon

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4612992396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása