Halloween az Addams családdal a Mozi+ műsorán

2017. október 16. 16:35 - emTV.hu

A Halloween-esthez a vicces vígjátékból formabontó módon különböző stílusú ajánlók készültek, melyek igazodnak a TV2 Csoport egyes csatornáinak tematikájához. Így más hangulatú kisfilmet láthatnak az Izaura TV, a Chili TV, a Zenebutik, a Spíler, a FEM3 vagy éppen Humor+ nézői. Míg az Izaura TV-s ízelítő az Addams Family romantikus momentumaira helyezi a hangsúlyt, addig a Humor+ verziója a legviccesebb jelenetekből állított össze egy csokorral, a Spíleren futó pasis promó a legfurcsább sportokat foglalja össze a két moziból, míg a FEM3 ajánlója a női célcsoport érdeklődését hivatott felkelteni. Mutatjuk őket!

halloween_moziplusz_cover.jpg

A Mozi+ a változatos filmkínálat mellett rendszeresen többrészes sikerfilmek maratonjával, aktuális mozipremierekhez illeszkedő tematikus napokkal, vagy éppen ünnepekhez kapcsolódó mozikkal színesíti programstruktúráját. Október végén pedig mi másé lehetne a főszerep, mint a Halloween-é?

Október 31-én este a legismertebb galád család beköltözik a Mozi+ képernyőjére. Az Addams Family – A galád család és az Addams Family 2 – Egy kicsivel galádabb a család közel három órán keresztül rémisztően vicces kikapcsolódást nyújt majd a mozicsatorna nézőinek.

Mozi+

Chili TV

Izaura TV

FEM3

emTV.hu // TV2

komment
Címkék: TV2

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7212992660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása