Váratlan fordulattal indul ma a Konyhafőnök VIP

2017. október 16. 14:20 - emTV.hu

A második évaddal jelentkezik a Konyhafőnök VIP, amelyben ezúttal is egytől-egyig ismert emberek mérik össze főzőtudományukat, így harcba szállva a Konyhafőnök címért és a tízmillió forintos nyereményért. A zsűri – Wossala Rozina, Fördős Zé és Sárközi Ákos – néhány jó tanáccsal is ellátta a hat kezdő versenyzőt vagyis Dobó Ágnest, Lakatos Márkot, Nyári Alízt, Nébald Olivért, Szabó Sipos Barnabást és Vágó Pirost.

konyhafonok_vip_cover.jpg

"Ahogy most elnézlek benneteket, pontosan ugyanúgy izgultok, ahogy anno én is. Aggodalomra semmi ok, mert ebből a drukkból lehet az ihletet meríteni és bizony erre szükségetek lesz. Ezt a versenyt csak az tudja megnyerni, aki napról napra meg tud újulni, tanulni tud és ezt meg is tudja nekünk mutatni"

– árulta el Wossala Rozina. Sárközi Ákos pontosan tudja milyen kemény munka folyik egy konyhában, így legfőképpen ő is bátorságra biztatta a versenyzőket.

"Nehéz menet lesz. Nemcsak azért, mert mindenkitől a maximumot fogom elvárni, hanem azért is, mert olyan kihívással kell majd szembesülni, amilyennel még nem találkoztatok. Annyit megígérhetek, hogy segíteni fogok a tanulásban, de amit megmutatok, azt számon is fogom kérni"

– osztotta meg zsűrizési szempontjait a séf, míg Fördős Zé egyből egy meglepetéssel nyitotta meg az első versenynapot.

"Gyakorlatilag el is indulhatna a főzés, ha nem készültünk volna egy kis meglepetéssel, amit a két bura rejt előttetek"

– mondta a gasztroblogger sokat sejtetően az első versenynapon.

A Konyhafőnök VIP II premier
október 16. hétfő 18:55
további epizódok: hétköznap 18:55
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország // fotó: RTL Klub

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5312992434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása