November 7-én indul az Ázsia Expressz

2017. október 19. 19:15 - emTV.hu

November 7-én indul a TV2 nagyszabású utazós-realityje, az Ázsia Expressz. A műsorban szereplő hét sztárpár nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy teljesítse az erőt próbáló küldetést. A kalandos, heteken át tartó utazás Vietnamból indul, majd Laoszon és Kambodzsán át ér el Thaiföldre több, mint ötezer kilométert megtéve, hogy kiderüljön, ki a legrátermettebb, ki viszi haza a műsor fődíját.

azsia_expressz_cover.jpg

Hét kalandvágyó páros, négy ismeretlen ország, ötezer kilométer és napi egyetlen dollár. Ez nem nyaralás, ez egy izgalmakkal és nehézségekkel járó kaland, az Ázsia Expressz. Berki Krisztián, Ambrus Attila, Cseke Katinka, Pallavicini Zita, Fésűs Nelly, Muri Enikő, Gaál Noémi, Németh Lajos, R. Kárpáti Péter, Kárpáti Rebeka, Kulcsár Edina, Csuti, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt ezt az utazást míg él, nem felejti el. A párosokat Vietnamon, Laoszon, Kambodzsán és Thaiföldön keresztül nagy létszámú nemzetközi stáb követte, hogy a nézők egyetlen fontos pillanatról se maradjanak le.

"Az Ázsia Expressz egy fantasztikus műsor, amit a Ninja Warrior Hungary-hez hasonlóan egy több száz fős nemzetközi stábbal közösen valósítottunk meg. Sok egyeztetéssel telt az előkészítés és a forgatás is, és sokszor ott volt a kérdőjel, hogy vajon mindent ugyanúgy gondolunk-e. De végül mindig kiderült, hogy bár különböző országokból, eltérő kultúrákból jövünk, de valójában mégis egy nyelvet beszélünk, mindannyian televíziósok vagyunk. Az eredmény azt hiszem, magáért beszél, az Ázsia Expressz az egyik legizgalmasabb, legdrámaibb, legszórakoztatóbb műsor, amit valaha készítettünk, és ezt november 7-től a nézők is láthatják"

– mondta Wisinger János, az IKO Műsorgyártó produkciós igazgatója.

Az Ázsia Expressz műsorvezetője Ördög Nóra, akit a távoli helyszínre családja is elkísért. A TV2 képernyőjére kerülő utazós-reality forgatása alatt Nóra, és férje Nánási Pál is dokumentálta az eseményeket. Így egy családi video-blogban novembertől az is kiderül, ők hogyan élték meg a négy országot átívelő utazást.

Ázsia Expressz premier
november 7. kedd 19:00
további epizódok: keddtől szombatig 19:00
TV2

emTV.hu // TV2

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9913028546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása