Öt videó, amit minden The Walking Dead rajongónak látni kell az új évad premierje előtt

2017. október 21. 14:30 - emTV.hu

Ha szeretnéd feleleveníteni a The Walking Dead korábbi évadjainak eseményeit az új epizódok előtt, akkor ajánlunk öt videót, melyek segíthetnek felkészülni a nyolcadik évadra, és megalapozzák a hangulatot az október 23-án, hétfőn debütáló századik epizód előtt.

twd_8_vids_cover.JPG

Az elmúlt hét évad legemlékezetesebb pillanatai négy percbe sűrítve. Kilencvenkilenc epizódnyi dráma, izgalom, könny, szenvedés egyetlen videóban. Ha The Walking Dead gyorstalpalóra van szükséged, mert az évadok során valahol elvesztetted a fonalat, akkor ez a Te videód!

A The Walking Dead színészei és készítői a közös munka során összecsiszolódtak, és mint mondják, egy nagy családdá váltak. A színészek szerint nem túlzás, hogy az egész életüket megváltoztatta a sorozat. Ha szeretnéd tudni, miként vélekedik Andrew Lincoln, Norman Reedus és a többi szereplő a The Walking Deadről, és mit jelent számukra ez a munka, akkor pillants a kulisszák mögé ebben a videóban!

Emlékszel még Rickre, amikor felébredt a kórházban? És arra, mikor megpillantotta a parkolóban a zombi kislányt? Akkor még ő maga sem gondolta, hogy mindez csak a kezdet, és brutálisan kemény helyzetekben kell majd vezetőként helytállnia. Rick külsejének változása mindent elárul az elmúlt hét évadról.

A nyílpuskája a védjegyévé vált, igazi kemény fiú, akinek hatalmas szíve van, és mindig bártan kiáll a többiekért. A The Walking Dead fenegyereke az egyik legnépszerűbb karakter a sorozatban. Ebből a videóból kiderül, miért szeretik a rajongók Darylt. És Te?

Mindezek után készen állsz a The Walking Dead nyolcadik évadára, és az október 23-án, hétfőn debütáló századik epizódra? Íme, egy kis ízelítő, milyen izgalmakra számíthatsz!

The Walking Dead VIII premier
október 23. hétfő 22:00
FOX

emTV.hu // FOX

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5413046580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása