Pénteken az RTLII-n új részekkel folytatódik a Beugró

2017. október 25. 15:45 - emTV.hu

Új epizódokkal tér vissza a négyszereplős szituációs gyakorlatokra épülő szórakoztató műsor, melyet a nézők Beugró X címmel láthatnak péntektől az RTLII-n. Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző és a műsorvezető, Novák Péter tíz évvel ezelőtt vetették bele magukat a kellékek nélküli szituációs gyakorlatokba.

A műsor lényege, hogy bár a szereplők az egyes játékokat ismerik, a konkrét feladatokkal akkor és ott, a színpadon találkoznak először. Így rögtönözve kell kitalálniuk, hogyan játsszák el az adott szituációt, melyből számtalan megmosolyogtató pillanat adódik. Az alábbi előzetesben is láthattok néhányat:

A Debreczeny Csabával kiegészült improvizációs szórakoztató műsor első adását most pénteken este láthatják a nézők az RTLII-n.

Beugró X premier
október 27. péntek 22:00
RTLII

emTV.hu // RTL Magyarország

komment
Címkék: RTL RTLII Beugró X

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5013084880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása