Kiderült, miben győzte le Madár Besenyei Pétert

2017. november 08. 12:20 - emTV.hu

Ismét két fantasztikus embert látott vendégül Bódi Margó és Bódi Guszti. Ezúttal két világhírű sportolóval, Erdei Madár Zsolttal és Besenyei Péterrel találkozhatunk a Snóbliban most csütörtökön. A két világbajnok, mint kiderült, nagyon jó barátok. Annyira, hogy Zsoltot a műrepülő pilóta tanította meg horgászni. De a műsorból például az is kiderül, Péter hogyan tréfálta meg Fábry Sándort vagy, hogy Madár miért éppen az ökölvívást választotta. A két jóbarát egy pillanatig sem fogta vissza magát, folyamatos humorizálás és baráti zrikálások közepette osztották meg jobbnál jobb történeteiket Gusztiékkal és a nézőkkel.

snobli_erdei_besenyei_1.jpg

A meglehetősen izgága Madár már egész kisgyerekként, tíz évesen elhatározta, hogy birkózni szeretne, ám, mivel nem indult birkózó szakosztály abban az egyesületben, ahova a szülei beíratták, végül az ökölvívást választotta. A most negyvenhárom esztendős sportoló három gyermek büszke édesapja, akik közül a legnagyobb épp olyan nyüzsgő, mint amilyen ő volt gyerekkorában. A tizenegy éves Viktort nemrégiben egy katonai táborba is elküldték, aki Madár szerint amellett, hogy mindenféle izgalmas, katonasággal kapcsolatos dolgot kipróbálhatott, annak örült a legjobban, hogy egy hétig nem kellett fürdenie. Madár ugyanis igyekszik következetes lenni, és szereti, ha a tisztálkodással, fogmosással kapcsolatos rendet is betartják gyermekei, akik, ha tehetnék, inkább ellógnák ezeket a gyerekfejjel időpazarlásnak tűnő tevékenységeket.

A felvétel során az is kiderült, Besenyei Péter tanította meg Zsoltot horgászni. Azóta is gyakran mennek együtt pecázni. Zsolt egy horgászversenyen legyőzte Pétert, amikor egy hetvenegy kilós halat fogott ki a vízből. Ám a történetnek itt még nincs vége, a sztori igazi pikantériáját az adja, kivel volt egy csapatban Madár, amikor az ominózus eset történt...

snobli_erdei_besenyei_2.jpg

Besenyei Péter azt is elmesélte, hogyan viccelte meg anno Fábry Sándort, amikor átadta neki a repülő kormányát. Fábrynak kellett felszállnia, majd utána még tíz percig vezetnie a gépet úgy, hogy rettegett a repüléstől. A humorista azóta beleszeretett a repülésbe, és többször ült már Péter mellett a pilótafülkében. Fábryhoz hasonlóan Madárnak sem szíve csücske a felhők között való cirkálás, de Besenyei nem adta fel, és kamerák előtt ismét meghívta egy repülésre barátját.

Vajon rászánja-e magát Madár a közös repülésre Besenyeivel? Ki volt az ökölvívóval egy csapatban, amikor legyőzte a műrepülő pilótát a horgászversenyen? Melyik híres Republic slágerrel lepi meg a közönséget Madár és Guszti?

Snóbli
november 9. csütörtök 20:00
Sláger TV

emTV.hu // Good PR Solution

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4513205299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása