Az új MacGyver sorozat magyar hangjai

2017. november 09. 11:30 - emTV.hu

A CBS kicsit több mint egy éve indította el a MacGyver új sorozatát, mely tulajdonképpen a nyolcvanas években hét évadot megélt Richard Dean Anderson főszereplésével készült azonos című sorozat előzménye. A fiatal MacGyvert most egy Lucas Till nevű színész játssza, aki egyébként több X-Men filmben alakította a Plazma nevű mutánst. A sorozat az előzetes információk szerint idén ősszel érkezik az AXN Now nevű VOD szolgáltatásra, hazai televíziós premierről jelenleg nem tudunk. A magyar hangok listáját viszont a tovább mögött mutatjuk!

macgyver.jpg

Angus MacGyver / Lucas Till // Czető Roland
Jack Dalton / George Eads // Dózsa Zoltán
Patricia Thornton / Sandrine Holt // Udvarias Anna
Bozer / Justin Hires // Szalay Csongor
Riley Davis / Tristin Mays // Czető Zsanett

felolvasó // Korbuly Péter

hangmérnök // Kállai Roland
gyártásvezető // Bogdán Anikó
szinkronrendező // Balog Mihály
produkciós vezető // Balog Gábor

A szinkront a Balog Mix készítette.

Tillt egyébként az X-Men filmekben szintén Czető Roland szinkronizálta, míg a Jack Daltont alakító George Eads a CSI: A helyszínelők sorozatban (melyben Nick Stokes karakterét játszotta) megszokott magyar hangján szólal meg.

emTV.hu // Gyerek-Világ

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7513217595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása