A nézők kedvenceivel búcsúzik a Tömény történelem

2017. november 17. 16:00 - emTV.hu

Véget ért a humorcsatorna saját gyártású sorozatának második évada, de a rajongóknak még nem kell végső búcsút inteniük a spicces történelemóráknak. A Comedy Central két best of epizóddal kedveskedik a Tömény történelem nézőinek: elsőként a Kádár elvtárs és a szocialista vadászkultúra bukásának krónikáját ismertető Anger Zsolt és a Mátyás király udvarában gasztroforradalmat kirobbantó Steiner Kristóf tér vissza a képernyőre.

anger_zsolt.jpg

Tizenhét mesélő igyekezett újraírni a magyar történelem ismert és kevésbé ismert eseményeinek, illetve piedesztálra emelt alakjainak jól ismert krónikáját a Tömény történelem második évadában. Száraz történelemleckék helyett a tömények pusztításába fogó színészek, zenészek és humoristák minden józanságukat sutba vetve álmodták meg a 48/49-es forradalom, az egri vár hősei, honfoglaló vezéreink, vagy éppen nemzeti ősemberünk, Samu történetének alternatív értelmezését.

steiner_kristof.jpg

Best of Tömény történelem válogatásában a közönség négy kedvenc sztoriját tűzi műsorára a humorcsatorna. Elsőként Anger Zsolt és Steiner Kristóf akadozó nyelvű előadásán szórakozhatnak újra a Comedy Central nézői. A disszidens medve történetétől (és némi whiskytől) túlságosan megrendült színész kénytelen volt négy nap forgatási szünetet kérni, kitartásával és önfeláldozásával pedig elnyerte a mesélők közönségdíját. A vegán gasztroguru pedig a gourmet publikumot kápráztatja el reneszánsz fine diningról alkotott merész elképzeléseivel.

Tömény történelem II best of
november 17. péntek 22:00
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6213292403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása