Új marketing és kommunikációs vezető az RTL Magyarországnál

2017. november 22. 09:30 - emTV.hu

Idén decembertől Schiwert-Takács László az RTL Magyarország marketing-kommunikációs igazgatója. A szakember az RTL Klub 1997-es indulása óta dolgozik a csatornánál, számos produkció szerkesztőjeként majd felelős szerkesztőjeként bizonyított. Az elmúlt tíz évben kreatív produceri minőségében egyebek mellett, olyan műsorok képernyőre kerülését irányította, mint az X-Faktor összes eddigi évada, a Csillag születik vagy a Szombat esti láz sorozat. Feladatainak eddig is lényeges eleme volt a produkciók komplex kommunikációjának felügyelete. A jövőben ő vezeti majd a csapatot, mely az RTL Magyarország integrált marketing és kommunikációs tevékenységét végzi.

schiwert_takacs_laszlo.jpg

Az igazgatóság munkájában kiemelt feladatokat kap Mátsik Emese és Kovács András Péter, akik tapasztalataik révén a terület átfogó ismeretével rendelkeznek.

Az újonnan létrejövő igazgatóság magába foglalja a műsorok és csatornák kommunikációját, az üzleti kommunikációs területet és a belső kommunikációt továbbá a talent-managementet, valamint hosszú távú kommunikációs stratégiák kialakítását célozza, így felerősítve az eddig külön kezelt területek szinergiáit.

emTV.hu // RTL Magyarország // fotó: RTL

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8513345635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása