Velük zárja második évadát a Tömény történelem

2017. november 23. 11:10 - emTV.hu

Stílusosan az első és az utolsó epizód mesélőivel búcsúzik a Comedy Central saját gyártású sorozata, a Magyarország krónikájának újraírására vállalkozó Tömény történelem. Az utolsó best of adásban a produkció rajongói Badár Sándor az 1848-as elsietett forradalommal kapcsolatos spicces teóriáival és Ganxsta Zolee a magyar trón és a burgonya feltalálásának összefüggéseiről alkotott elméleteivel mélyíthetik történelemtudásukat.

tomenytortenelem_badar_sandor.jpg

Tizenhét mesélő oktató munkáját koronázza meg a Dumaszínház humoristája és a hazai gengszterrap pápája a sorozat befejező epizódjában. Badár Sándor némi keserűlikőr segítségével rántja le a leplet a dicső márciusi forradalom mögött meghúzódó valódi indokokról: Pilvaxos dorbézolások, neurotikus Jókainék és félreértett naptárak együttállása vezetett a nyughatatlan ifjak nyomdafoglalásához.

tomenytortenelem_ganxsta_zolee.jpg

Innen veszi át a stafétát a szókimondó rapper, aki régi ismerősként köszöntötte a mesélői fotelt és a söröskorsókat. Ganxsta Zolee harmadjára veti bele magát nemzeti múltunk sűrűjébe: mivel a nemes cél érdekében nem kímélte sem saját máját, sem Károly Róbert királyunkat, így eshetett meg, hogy a magyar trón végül egy csehszlovák hokijátékosra szállt, az uralkodásra alkalmatlan örökös pedig mindössze a krumpli feltalálásával szorított magának helyet a rapper történelemkönyvében.

Tömény történelem II best of
november 24. péntek 22:00
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6113353807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása