Őrült géniusz és kevésbé zseniális unokája hódítják meg a Comedy Centralt

2017. november 28. 11:20 - emTV.hu

Végre hozzánk is megérkezett az utóbbi évek egyik legsikeresebb animációs sorozata! December 1-jén, pénteken országos tévépremierrel debütál a Rick és Morty a Comedy Centralon. Interdimenzionális utazások, hétköznapinak cseppet sem mondható kalandok, rengeteg humor, ugyanakkor valóságos, árnyalt karakterek, egy nagy adag nihilizmussal nyakon öntve. A sorozat előzetese és szinkronminta a tovább mögött!

rick_es_morty_premier_cover.jpg

Hosszú várakozás után végre a magyar tévénézők is láthatják a kreativitása, sajátos humora és filozófiai eszmefuttatásai miatt elhíresült, a kritikusok által is nagyra tartott Rick és Morty című animációs sorozatot, melyben egy őrült alkoholista tudós, Rick Sanchez kalandjait követhetjük végig különböző valóságokban. Ezekben a kalandokban segítségére van kevésbé intelligens, ám jószívű unokája, Morty is. Hőseink sokszor keverednek rázós szituációkba, melyek során bizony nem csak az emberiséget, de az egész univerzumot is veszélybe sodorják. Ha szeretjük, hogy egy sorozat legalább annyira próbára teszi az elménket, mint a rekeszizmainkat, akkor egy percig sem fogunk unatkozni!

A kultikus sorozat alkotópárosa, Justin Roiland és Dan Harmon által megálmodott karakterek remek beszólásokkal, elmés szóviccekkel és kifordított életbölcsességekkel szórakoztatnak, pörgős párbeszédeik könnyen a kedvenceinkké válhatnak.

A magyar közönség élményét továbbá az is fokozza, hogy a figurák hangját olyan szinkronszínészek kölcsönzik, mint Háda János, Baráth István, Seder Gábor, Pekár Adrienn, vagy éppen Zakariás Éva. A magyar hangok teljes listáját itt találjátok, a szinkronstúdióban tett látogatásunkról pedig ebben a cikkben olvashattok, melyben Háda János és Baráth István, a címszereplők magyar hangjai is megszólalnak!

Rick és Morty premier – dupla epizóddal
december 1. péntek 23:30
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5613400129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása