Ma este indul a Kolónia második évada a Viasat6-on

2017. december 05. 15:30 - emTV.hu

Ma este tíz órától országos tévé-premierként indul a Kolónia második évada a Viasat6 csatornán. A nem túl távoli jövőben játszódó sorozatban még mindig az elnyomás ellen harcoló Bowman család áll a középpontban. Drámai fordulatokból most sem lesz hiány, katonai megszállás, földönkívüli beavatkozás és káosz uralja kedd esténként a képernyőket. A második évadból most kiderül, hogy vajon az elszakított fiúkat sikerül- e visszaszerezni.

Los Angeles városa két csoportra szakadva próbálja túlélni a nehéz időket. Van, aki megalkudva próbálja átvészelni a nehéz napokat és van, aki lázad az elnyomó hatalmakkal szemben. Míg egyesek megpróbálnak hasznot húzni az új helyzetből elfogadva a földönkívüliek által diktált új világrendet, mások lázadásra kényszerülnek.

A sorozat két főhőse, a volt FBI ügynök Will Bowman és felesége, Katie együtt próbálnak küzdeni a szabadságukért és harcolni a tőlük elszakított fiúk visszaszerzéséért. Mindeközben komoly kihívásokkal és döntésekkel kell szembenézniük.

Kolónia II premier
keddenként 22:00
Viasat6

emTV.hu // Eurolex

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8613438325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása