Öltöztesd fel telefonod az MTV TokTervezővel

2017. december 06. 19:30 - emTV.hu

Kreatív kihívásra ösztönzi a hazai zenerajongókat a magyar MTV. Az októberben debütált zenecsatorna oldalán bárki szabadjára engedheti fantáziáját és az MTV TokTervező segítségével megtervezheti saját telefontokját. A csatorna arculatához illeszkedő matricák mellett a Margaret Island inspirálta elemek is várják a rajongókat, akik december végéig nevezhetnek az egyedi tokokkal.

mtv_toktervezo.jpg

A magyar MTV – amely októberi debütálása óta számos népszerű magyar előadóval és együttessel kezdett együttműködést, hogy a nemzetközi zenei márka segítségével új lehetőségeket kínáljon a számukra, ezúttal a hazai zenerajongókhoz szól. A népszerű zenecsatorna weboldalán most bárki szabadjára engedheti fantáziáját és megtervezheti saját telefontokját. Az MTV TokTervezőn nem csak a márka arculatához illeszkedő kreatív matricák, de például a Margaret Island együttes inspirálta elemek is várják a lelkes tervezni vágyókat, akik különböző típusú telefonokra álmodhatják meg egyedi designjukat egészen december végéig.

A beérkezett munkák közül január elején sorsolják ki a győzteseket, így öt szerencsés saját tervezésű, egyedi telefontokkal lesz gazdagabb. Az alap.mtv.co.hu oldalon bárki versenybe szállhat.

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5913450263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása