Rag’n’Bone Man koncertjegyeket rejt az MTV Télapó zsákja

2017. december 06. 13:30 - emTV.hu

2018-ban hazánkba is ellátogat Nagy-Britannia aranytorkú énekese, Rag’n’Bone Man, hogy a Grande Reserve turné keretein belül a magyar rajongókat is elkápráztassa nem mindennapi hangjával. Az MTV Télapójának zsákja most három szerencsés számára a májusi koncertre szóló páros belépőjegyeket rejt, december 6-tól pedig bárki játszhat értük az MTV News Hungary Facebook oldalán, ahol további értékes nyeremények is gazdára találnak majd.

rag_n_bone_man.jpg

Rory Graham vagy ahogy legtöbben ismerik Rag’n’Bone Man, 2017 márciusában robbant be a köztudatba és egyúttal a slágerlisták élére, Human című dalával. A brit énekes azóta elképesztő sikereket ért el, ami nem meglepő, hiszen a zenész szakmában többen is nagy jövőt jósoltak számára. Mindössze 15 éves volt, amikor először megcsillogtatta tehetségét, bár először a rap világában bontogatta szárnyait, apja tanácsára a blues műfajba is belekóstolt. A két stílust egyedien ötvöző énekes idén már számos díjat besepert, többek között két BRIT díjat, a Kritikusok és a Legjobb Új Művész Díját.

Az aranytorkú énekesre az MTV is felfigyelt, a tavalyi évben Push rovatában mutatta be a csatorna. Most pedig az októberben debütáló magyar MTV is elhozza rajongóinak Rag’n’Bone Mant. Amellett, hogy a hazai tehetségeknek teret biztosít a zenecsatorna, a zene szeretetét és annak értékét is maradéktalanul szeretné közvetíteni, így december 6-án az MTV Télapója nem akármilyen ajándékkal érkezik majd. Zsákjában három, a brit énekes májusi koncertjére szóló páros belépőjegy lapul majd, amelyért most nem kell mást tenni, mint játszani a szerda reggeltől egészen vasárnap estig tartó MTV News Hungary Facebook oldalán futó nyereményjátékkal és helyesen válaszolni az énekessel kapcsolatos kérdésekre. A helyesen válaszolók között sorsolják ki azt a három szerencsést, aki májusban másodmagával bulizhat majd a Papp László Budapest Sportarénában, de emellett három Rag’n’Bone Man sapka és három CD is gazdára talál majd.

rag_n_bone_man_nyeremenyek.jpg

Az MTV News Hungary Facebook oldala mellett december 6-án érdemes lesz figyelemmel kísérni a csatorna weboldalát is, ahol a rajongók további érdekes információkat tudhatnak meg az énekesről, de természetesen a magyar MTV is készül a Rag’n’Bone Man napra, szerdán többször is felcsendülnek majd az énekes legnagyobb slágerei a zenecsatornán.

A Rag’n’Bone játék december 6-án indul az MTV News Hungary Facebook oldalán, ahol egészen vasárnap estig játszhatnak a rajongók az értékes nyereményekért.

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6213449897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása