Átadták a 2017-es Comet díjakat

2017. december 10. 14:30 - emTV.hu

2017-ben ismét átadták a Comet gömböket. Kilenc fős jelölőbizottság döntött arról, hogy abban a kilenc kategóriában, ahol a közönség szavazhatott, ki legyen az az öt jelölt, akinek esélye nyílhatott arra, hogy december 8-án este Comet gömböt vehessen át. A pénteken teljes egészében online közvetített díjátadón összesen tizenegy kategóriában hirdettek győztest.

A közönség döntött, így a több hónapon át zajló online szavazás végén, melyet közjegyző közreműködésével zártak le, az alábbi kategóriákban hirdethettek győztest:

Az év női előadója
Tóth Gabi

Az év férfi előadója
Majka

Legjobb zenekar
Wellhello

Legjobb klip
Kollányi Zsuzsi, Lofti Begi, Majka: Valahonnan

Legjobb dal
Pápai Joci: Origo

Legjobb humorista
Kiss Ádám

Legjobb színész
Scherer Péter

Legjobb színésznő
Pokorny Lia

Legjobb social média szereplő
Istenes Bence

A szervezők a közönségszavazáson kívül két további kategóriában is osztottak díjat. A Comet szakmai stábjának javaslata alapján az év pillanatáért járó díjat a Millenium vízilabda csapata kapta a FINA Masters VB-n való szereplésért, míg az életműdíjat Presser Gábor vehette át.

A díjátadóról készült anyagok elérhetőek a cometlive.hu weboldalon, valamint a Comet 2017 hivatalos Facebook és Instagram oldalán.

emTV.hu // RTL Magyarország // Comet

komment
Címkék: Koncert Zene Comet RTL

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7813468925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása