Persze hogy lesz Reszkessetek, betörők! karácsonykor

2017. december 14. 18:05 - emTV.hu

Nem maradunk Kevin nélkül az ünnepek alatt, a TV2 december 24-én és 25-én műsorára tűzi a Reszkessetek, betörők! című kultikus vígjátékot. Bár huszonhét éve mutatták be az első részt, a filmek sikere azóta is töretlen. A klasszikus karácsonyi mozihoz különleges ünnepi ajánló is készült Liptai Claudia, Ördög Nóra, Majka, Stohl András és Tilla közreműködésével. Mutatjuk.

tv2_kevin.jpg

De előtte még Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatójáé a szó:

"Tudjuk, hogy a közönség mennyire szereti a Reszkessetek, betörők!-et, ezért mindent elkövettünk, hogy idén is láthassák a vígjátékot. Mivel karácsonykor rengeteg családban kicsik és nagyok együtt nézik Kevin kalandjait, azt szerettük volna, hogy ez az ünnepi hagyomány folytatódjon és így már idén műsorra tűzzük a TV2-n."

Reszkessetek, betörők!
december 24. vasárnap 21:15
TV2

Reszkessetek, betörők! 2
december 25. hétfő 20:35
TV2

emTV.hu // TV2

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr713500555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása