Kabát Péter lett a dzsungel királya

2017. december 18. 10:25 - emTV.hu

A fináléba hárman jutottak be: Wossala Rozina, Kabát Péter és Pumped Gabo. Közülük végül a legtöbb voksot Kabát Péter kapta, feliratkozva ezzel a Celeb vagyok, ments ki innen! korábbi győztesei – Falusi Mariann, Keleti Andrea, Molnár Andi és Erdei Zsolt – mellé.

img_5046.jpg

Az elmúlt három hétben Cicciolina, Anger Zsolt, Koholák Alexa, Halász Klaudia, Herczeg Zoltán, Kabát Péter, Köllő Babett, Lukács Miki, Pintér Tibor, Pumped Gabo, Tóth Andi és Wossala Rozina tette próbára magát a dél-afrikai vadonban. A táborban minden komfortot nélkülözve, kiszakítva a megszokott kényelemből, sőt, még az ételt is maguknak kellett megszerezniük különböző bátorságpróbákon.

A nézők dönthettek arról, mikor vetnek véget a celebek szenvedéseinek, és arról is: ki legyen a végső győztes. A 2017-es dzsungel királya címet Kabát Péter szerezte meg, beírva ezzel a nevét a győztesek névsorába.

Aki kedvet érez ahhoz, hogy a celebekhez hasonlóan megmérettesse magát és szeretné bebizonyítani, hogy igazi túlélő, azoknak jó hírünk van, mert 2018-ban ismét lesz Survivor. A jelentkezés pedig már megkezdődött a túlélő-showra.

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2613509015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása