Utolsó szezonnal tér vissza a hátborzongató thriller az RTL Spike-ra

2017. december 18. 16:30 - emTV.hu

Jamie Dornan tovább riogat a Hajsza új évadában

A harmadik, egyben befejező évaddal tér vissza a képernyőre a Hajsza (The Fall)! A lebilincselő thriller utolsó szezonja azon felül, hogy még több izgalmat ígér, mint az előző, egy lélegzetelállító fináléval tesz majd pontot a történet végére. De vajon mi lesz a főszereplők sorsa? Az RTL Spike-on december 27-től minden szerdán este ismét láthatjuk Gillian Anderson és Jamie Dornan mesteri alakításait.

Az előző szezon valósággal sokkolta a nézőket drámai végkifejletével, a harmadik évad pedig pontosan ott folytatódik, ahol a második véget ért. Stella (Gillian Anderson) mindenki meglepetésére elkapta Pault, aki az évadzáróban súlyosan megsebesült. Egy lövés után mozdulatlanul rogyott össze az őt üldöző Stella karjaiban. Az már korábban kiderült, túléli a sérülését és folytatódik a macskaegér harc, ám a gonosztevő nem ússza meg következmények nélkül.

A sorozat sava-borsa, a Jamie Dornan által megformált sorozatgyilkos és az őt üldöző nyomozó nő különleges, már-már groteszk vonzalma. Ez az új évadban egy következő szintre lép, és ugyancsak ez lesz a sorozat mozgatórugója. Most viszont egy teljesen másik aspektusból ismerhetjük meg őket, és egymáshoz való viszonyuk is megváltozik a Pault (Jamie Dornan) ért lövés miatt.

Természetesen a készítők méltó lezárást szántak a sikersorozatnak. Dornan ismét ördögi, de szerethető is egyben. Ez a kettősség még jobban jelen lesz, és egy érzelmi hullámvasútra ülnek fel majd a nézők. De hogyan éli túl a végzetesnek tűnő találatot Paul? Hogy változik meg a pszichopata gyilkos és az őt üldöző rendőr viszonya? Melyikük bukik el a végén? A Hajsza utolsó, harmadikévadából többek között ezt is megtudhatjuk!

Hajsza III premier
december 27. szerda 23:00
további epizódok: szerda 23:00
RTL Spike

emTV.hu // Red Lemon media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr313509809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása