Sipos Peti megirigyelte Kiszel Tündét

2017. december 19. 10:40 - emTV.hu

Talán nem meglepő, de az Irigy Hónaljmirigyes fiúknál a karácsony sem úgy telik, ahogy az egy rendes helyen lenni szokott. Sipos Petiéknél hagyomány, hogy ilyenkor is valami őrültséggel lepik meg egymást. Emellett persze amennyire lehet, a fiúk otthon próbálják megcsillantani a normális családapát és férjet, ami aztán persze vagy sikerül, vagy nem...

varga_gyozo_karacsony.jpg

Meghitt, nyugodt karácsony este, mikor minden egy kicsit elcsendesedik körülöttünk. Na de nem az Irigy Hónaljmirigyes fiúknál, akik ahogy az év többi háromszázhatvannégy napján, szenteste sem tudnak kibújni a bőrükből.

"Annyira szeretjük egymást, hogy a szeretet ünnepén még inkább igyekszünk valami maradandót adni a másiknak"

– kezdte viccelődve Varga Győző:

"Egyik évben például a Mr. Bean-ből is ismert Whistler anyja című festményt készítette el nekem Sipos Peti, az ajándékoknál ugyanis aranyszabály, hogy csak saját készítésű lehet. Nem kell hozzá nagy megfejtés, azért kaptam ezt Petitől – aki annyira béna, hogy még a sütőt sem tudja bekapcsolni – , mert csak ezt sikerült megfestenie. Egyébként otthon, családi körben is szeretjük a kreatív ajándékokat. Bence fiam már tizennégy éves, és ő például szabadulószoba, kincskereső programot csinál nekünk ilyenkor a lakásban már évek óta. Nagy őrület szokott lenni nálunk szenteste, persze jó értelemben"

– tette hozzá Győző.

varga_gyozo_whistler_anyja_kep.jpg

"Nekem ilyenkor kicsit visszaköszön a gyerekkorom. A kislányom, Emma 4 éves, és már rengeteg dologba bele tudjuk vonni a párommal. Együtt gyúrunk mézeskalácsot, sütit sütünk és persze néha lenyúlom a játékait is, a rollere például nagy kedvencem. Persze őrült ajándéokból nálam sincs hiány. Egyik évben, mikor Ambrus Zolit húztam, egy erotikus naptárat készítettem neki. Igazán vállalhatatlan képek születtek, az egyik fotón például csak egy girlanddal vagyok körbetekerve..."

– árulta el Sipos Tomi.

Hülyeségért a másik Sipos testvérnek sem kell a szomszédba mennie, a meglehetősen perverz erotikus műfajt ő is kimaxolta.

"Az én naptáramat Kiszel Tünde ihlette, és abban az évben épp az öcsémet húztam, így duplán szürreális volt a történet. Tomi egy erotikus horoszkóp naptárat kapott tőlem. Azt hiszem, talán utoljára 4 éves korunkban láttuk így egymást, mikor együtt pancsoltunk a kádban. Idén is nagy meglepetéssel készülök, persze nem árulhatom el kit húztam, mert úgy már nem lenne akkora a hatás"

– mondta Sipos Peti, aki a többiekkel együtt igyekszik kicsit pihenni is az év végén, mert januártól tovább folytatják a készülődést február 10-ei Aréna nagykoncertjükre, amelyre számos meglepetéssel készülnek majd rajongóiknak.

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6113510759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása