Januárban indul itthon a The Orville – mutatjuk a magyar hangokat

2017. december 20. 14:00 - emTV.hu

Szeptember 10-én indult az amerikai FOX csatornán a The Orville című sci-fi komédia, mely január 3-án, szerdán este tíz órakor indul idehaza szinkronosan a Prime csatornán. A jövőben játszódó hiánypótló széria kreátora, és egyben főszereplője a Family Guy és az Amerikai fater atyjaként elhíresült Seth MacFarlane. A sorozatban bőven találhatunk Star Trek színészeket, ami nem véletlen! Elkértük a magyar hangok listáját a TV2 Csoporttól, a cikkben megmutatjuk!

A Star Trek által inspirált közelgő scifi sorozat, a The Orville executive producere, és Star Trek veterán, Brannon Braga még a nyáron Twitteren fejtette ki, mennyire hiányzott neki ez a fajta történetmesélés, amit a The Orville-ben csinálnak. De ki is az a Brannon Braga? Róla ebben a cikkben olvashattok.

A San Diego-i Comic Conon aztán kiderült, hogy a sorozat a Star Trek kilencvenes évekbeli virágkorát – főleg Az új nemzedéket (TNG) – idéző optimista hangulatával, és a stábtagok között megtalálható Trek-veteránokkal igyekszik elcsábítani az új űrkalandokra éhes nézőket.

Seth MacFarlane interjút adott, és a Star Trek veterán színészei is kifejtették véleményüket az akkor még bemutatás előtt álló sorozatról.

Nem sokkal a premier előtt aztán beengedték az újságírókat a fantasztikus díszletbe, ahol a jelenlevők testközelből is megtapasztalhatták a USS Orville miliőjét. A bemutatót követően pedig itt írtuk meg első benyomásunkat a néha igen komoly témákat boncolgató scifi komédiáról.

Magyar hangok

Ed

Seth MacFarlane

Csőre Gábor

Kelly

Adrianne Palicki

Bogdányi Titanilla

Gordon

Scott Grimes

Moser Károly

Claire

Penny Johnson Jerald

Vándor Éva

Bortus

Peter Macon

Olt Tamás

Alara

Halston Sage

Laudon Andrea

John

J. Lee

Czető Roland

Isaac

Mark Jackson

Posta Victor

Halsey

Victor Garber

Kőszegi Ákos

Aronov

Brian George

Szersén Gyula

Kapitány

Joel Swetow

Németh Gábor

Klyden

Chad L. Coleman

Törköly Levente

Jeannie

Holland Taylor

Bókai Mária

Steve

Larry Joe Campbell

Besenczi Árpád

Tucker

Ron Canada

Várkonyi András

Igazgató

JD Cullum

Barbinek Péter

Parker

Mike Gray

Hám Bertalan

 

The Orville premier
január 3. szerda 22:00
Prime

emTV.hu // TV2

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5313514305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása