Megnyílik a Boldogság Minisztérium a FEM3-on

2017. december 22. 08:55 - emTV.hu

Sütő Enikő régóta foglalkozik a lélek titkaival, a boldogságkereséssel. Vallja, hogy a boldogság tanítható, tanulható és sokat tehetünk érte, ha képesek vagyunk például hálát adni, vagy segítő kezet nyújtani. Az egészség nagyköveteként jól tudja, hogy a fizikai mellett a mentális egészségért is sokat kell tenni, ám a legtöbben nem tudják, hogyan fogjanak hozzá. Jószolgálati munkái során rengeteg gyermekkel, számos nehéz sorssal találkozott. Sok esetben a tanácsát, véleményét kérik és úgy érezte, most van itt az ideje, hogy ezeket minél több embernek átadja. A Sütő Enikő által megálmodott Boldogság Minisztérium nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy segítsen megtalálni nézőknek a boldogsághoz vezető utat.

sutoeniko.jpg

A Boldogság Minisztérium minden epizódja egy-egy témát jár körül. Olyanokat, melyek a mindennapi életünkben jelen vannak, vagy szüntelenül keressük őket. Szakértők, ismert emberek és civilek történetein keresztül új perspektívából ismerhetjük meg az olyan hétköznapinak vélt fogalmakat, mint a boldogság, vagy éppen a szeretet, melyek mindig, mindenhol körülvesznek, de hajlamosak vagyunk nem észrevenni őket. A fiatalabbaknak útmutatást, az idősebbeknek reményt próbál nyújtani a mindennapokban adódó élethelyzetekhez. A műsor ars poeticája hogy a megoldásra való törekvés közelebb visz minket a boldogsághoz. A cél, hogy a nézők megértsék és jobban megismerjék önmagukat és képesek legyenek az életüket pozitív irányba megváltoztatni. Újfajta gondolkodásmódot mutat meg, amit elsajátítva harmonikusabb, teljesebb életet élhetünk.

A műsorvezető és beszélgetőpartnerei informatív és szórakoztató módon segítenek a boldog pillanatok felismerésében. Az első adásban Dienes István kvantumfizikus mellett egy hivatásos boldogságkutató, Prof. Dr. Oláh Attila és Ernyey Béla színművész osztják meg gondolataikat a nézőkkel, míg a másodikban a szeretet témakörének körüljárásában Balogh Béla mérnök, író és Váradi Tibor vallásbölcsész lesznek Sütő Enikő segítségére.

Boldogság Minisztérium premier
december 25. hétfő 20:30
FEM3

emTV.hu // TV2

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3813517783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása