Tévében is megnézhető a Comet 2017 díjátadó

2017. december 28. 16:55 - emTV.hu

2017-ben ismét átadták a Comet gömböket, a magyar előadóművészek méltán népszerű díját. A gálát élőben online lehetett követni, a teljes díjátadót tévében kizárólag a Muzsika TV nézői tekinthetik meg december 29-én kora este.

A december 8-án este tartott díjátadót online szavazás előzte meg. Ezzel a lehetőséggel pedig a rajongók éltek is: október 25-től, a voksolás elindításától kezdve összesen 1 270 003 szavazat érkezett. A szervezők a közönségszavazás mellett további két kategóriában is osztottak díjat.

A rendkívül látványos díjátadót népszerű magyar előadók fellépései tették teljessé: Radics Gigi a Tévedjünk el, míg a Quimby a Forradalom című dallal fokozta a hangulatot. Színpadra lépett a Blahalouisiana, Freddie és Kollányi Zsuzsi is, de Pápai Joci és a Punnany Massif rajongói sem maradtak kedvencük nélkül. Meglepetésként a Biebers az est két házigazdájával – Csobot Adéllel és Istenes Bencével – adta elő a Minden a miénk című dalt. A Comet gálán hangzott el először Kállay-Saunders András Rockstarja is.

A gála két házigazdája: Csobot Adél és Istenes Bence!

Comet 2017
december 29. péntek 19:50
Muzsika TV

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3813530093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása