Darwin-díj-jelöltek a világ minden tájáról a Comedy Centralon

2018. január 03. 15:00 - emTV.hu

Legszebb öröm a káröröm, a balul elsült home videók pedig reneszánszukat élik. Ezt a nemes hagyományt ünnepli a Comedy Central új, saját gyártású produkciója. Valtner Miklós stand-upos, a Magyarország, szereplek! tehetségkutató műsor felfedezettjének vezényletével szórakozhatunk az internet minden szegletéből összegyűjtött legviccesebb jeleneteken. Ahogy azt elsőként megírtuk, az angolszász Most Ridiculous című sorozat hazai verziója, a heti rendszerességgel jelentkező Láttad már? ma este debütál a humorcsatornán.

lattad_mar.jpg

Önjelölt extrém sportolók, látványos bakival megkoronázott családi események, sztárok helyett mémmé váló fiatalok, és vérbeli Darwin-díj-jelöltek a világ minden tájáról – mindannyian emlékszünk a kilencvenes évek bakivideó-őrületére. Ma sincs jobb móka, mint a másik kárán szórakozni, a digitális forradalom korában a kínos pillanatok terjedésének pedig semmi sem szabhat gátat.

A magyar fiatalokból álló népszerű csapat, a SzkiTon vine videóit követően a Comedy Central a videómegosztó oldalak legjavát hozza el a tévénézőknek: a Láttad már? nyolc epizódból álló első évadjában a humorcsatorna szókimondó felfedezettje, Valtner Miklós (Mályki) profi kommentárjai koronázzák meg a magukért beszélő felvételeket.

A tematikus epizódok kiemelten tisztelegnek a különböző kategóriában felejthetetlent alkotó bukástörténetek előtt. Többek között fejet hajthatunk a tizenöt percnyi hírnevet sportmutatvánnyal elérni kívánkozók előtt: a konditerem és berendezéseik használati utasítására fittyet hányó, a struccokkal és egyéb nagyvadakkal bátran szembeszálló, vagy a vízisportokat újragondoló hősök előtt, de megtudhatjuk, mi is az a felcsúti gátúszás, valamint tanácsokat kaphatunk arra, hogyan vehetjük le a mosásra szánt függönyt íjásztudásunk bevetésével.

Nem hagyhatjuk ki a csalódott videósztárok sorából az örök igent kimondókat. A naiv főszereplőket, akik még nem tudják, hogy hiába tervezgették évekig életük legnagyobb eseményét, és hiába passzol a szalvéta árnyalata a koszorúslányok cipőjéhez, valami úgyis közbejön... Csúnya balesettel végződő lánykérések, kútba esett szertartások, pezsgősdugó és fejre szorult szemetes által szabotált lánybúcsúk, a romantikus lovasfotózás megvadult négylábúi, és a mindig elvesző gyűrű, aminek megtalálásához egész Középfölde kevés lenne…

Láttad már? premier
január 3. szerda 21:00
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7413546891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása