Pihent agyú párkapcsolati komédia érkezik a Comedy Centralra

2018. január 08. 15:50 - Ádám // emTV.hu

A cikkben további premier-dátumokat is elárulunk!

Úr keres hölgyet címmel, és Valentin-nap örömére rögtön tripla résszel indul februárban a Man Seeking Woman a Comedy Centralon. Ezzel a Rick és Morty után ismét egy olyan szériát hoz el a Viacom humorcsatornája, melyre sokáig vártunk! A sorozatban megismerhetjük a húszas éveiben járó kissé szerencsétlen Josh Greenberget, és a párkereséssel járó nehézségeit. Küldetése sikeréért bármit bevállal, legyen szó akár egyéjszakás kalandról, vakrandiról egy trollal, vagy éppen időutazásról. A cikkben mutatjuk a sorozat magyar hangjait, illetve azt is eláruljuk, hogy mikor startol az Agymenők és a Felhőtlen Philadelphia új évada!

Az Úr keres hölgyet című sorozatot február 13-án, kedden 21:30-kor mutatja be a Comedy Central, a Valentin-nap apropóján pedig rögtön három részt is levetít a belőle. Az ezt követő héttől kezdve (február 20-tól) viszont már egyesével érkeznek az epizódok. Mutatjuk az első évados magyar hangokat:

Jay Baruchel

Josh

Hamvas Dániel

Eric André

Mike

Szalay Csongor

Britt Lower

Liz

Nemes Takách Kata

Minka Kelly

Whitney

Mezei Kitty

Maya Erksine

Maggie

Kis-Kovács Luca

Robin Duke

Patti

Bessenyei Emma

Maria Thayer

Maude

Sipos Eszter Anna

Mark McKinney

Tom

Németh Gábor

Ennis Esmer

Leo

Varga Rókus

Jeff Pangman

Powell

Varga Gábor

Ha nem látod a teljes táblázatot, kattints ide!

A második évadtól kezdve Josh testvére, a vele ellentétben érett és magabiztos Lizt Bogdányi Titanilla szinkronizálja majd. A váltás kényszerű, mivel Nemes Takách Kata mindenórás kismamaként bármely pillanatban anyai örömök elé nézhet.

A Rick és Morty harmadik évada mellett, mely február 5-én, hétköznaponként 23:30-tól érkezik, március 6-án, kedden 23:00-kor jön a Felhőtlen Philadelphia tizenkettedik, míg másnap, március 7-én az Agymenők tizenegyedik évada, szerdánként 21:30-tól.

emTV.hu [exkluzív] // Viacom

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6313559131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása