Szerelem minden mennyiségben februárban a Filmboxon

2018. január 10. 10:50 - emTV.hu

Február 14-e a szerelmesek napja, így a Filmbox is romantikus filmekkel készül a Magyarországon is egyre népszerűbb Valentin-napra. A Filmbox csatornák e havi válogatásában a háborús szerelmi történetektől a romantikus vígjátékokig mindenki találhat kedvére való filmet, aki egy kis romantikára vágyik.

a_nevem_sarah.jpg

Sarah Winston (Jennifer Beals, Flashdance) a világtól – egészen pontosan a világ férfijaitól – elzártan, nem túlságosan szobatiszta kutyájával kettesben éldegél kis lakásában. Ezen az állapoton esze ágában sincs változtatni, míg egy nap ki nem szúrja, hogy a szomszédban anonim alkoholisták rendeznek gyűlést, köztük az igencsak jóképű Charlie Pattersonnal (Peter Outerbridge – Alvilági játékok), akibe első látásra beleszeret. Nagyon rövid megfontolást követően Sarah úgy dönt, hogy ő maga is részt vesz a gyűlésen, és ebben az sem akadályozhatja meg, hogy tulajdonképpen absztinens. A sors úgy hozza, hogy Charlie felfigyel az „alkoholizmusból gyógyuló” nőre, így aztán Sarah kénytelen tovább folytatni a színjátékot, míg rá nem döbben, hogy előbb vagy utóbb kénytelen lesz felállni, és azt mondani: "Helló, a nevem Sarah, és nem vagyok alkoholista". A nevem Sarah című vígjáték február 11-én, vasárnap 12:40-kor lesz látható a FilmBox Plus műsorán.

a_ferfi_aki_szeret.jpg

Mit érez az a férfi, akit elhagyott a szerelme? És mi történik akkor, ha a férfi rájön, hogy többé már nem szerelmes és ideje pontot tenni a kapcsolat végére? Az a szerelem, amit Robert (Pierfrancesco Favino – Angyalok és démonok) érez, az abszolút szerelem – az a fajta, amely életed minden momentumát örömmel tölti el vagy szilánkokra törheti a szíved. Egy különleges film a szenvedélyről – egy férfi szemszögéből, akit elhagynak és aki elhagy valakit: aki egyszerre elkövető és áldozat. A férfi, aki szeret című romantikus drámát február 14-én, szerdán este kilenc órától vetíti a Filmbox csatorna.

minden_ut_romaba_vezet.jpg

Maggie (Sarah Jessica Parker) feszült, egyedülálló anya New Yorkból, aki problémás tini lányával, Summerrel (Rosie Day) szeretné kapcsolatát rendezni. Úgy dönt, hogy elutaznak Toszkánába, ahol fiatal korában sok időt töltött. Amikor megérkeznek, Maggie belebotlik Lucaba (Raoul Bova), régi szerelmébe, aki még mindig agglegény és aki nyolcvanéves édesanyjával, Carmennel (Claudia Cardinale) él együtt. Carmen és Summer ellopják Luca autóját és elszöknek Rómába. Maggie és Luca a szökevények nyomába erednek, és az együtt töltött idő alatt újra közel kerülnek egymáshoz. Erről szól a Minden út Rómába vezet című romantikus vígjáték, mely február 17-én, szombaton délután fél ötkor kerül a Filmbox Premium műsorára.

elvesztegetett_ido.jpg

A február 18-án, vasárnap 15:25-kor kezdődő, szintén a Filmbox Premiumon látható Elvesztegetett idő egy rendhagyó szerelem megrázó történetét meséli el, amely egy koncentrációs tábor két foglya között bimbózott 1944-ben, a nácik által megszállt Lengyelországban. Emberfeletti szenvedély fűti azt a lengyel rabot, aki mindent kockára téve elhatározza, hogy megszökteti zsidó barátnőjét. Csodával határos módon sikerül is elmenekülniük, ám a háború káosza elválasztja őket egymástól, és mindkettőnek meggyőződése, hogy a másik meghalt. Bő harminc év múlva a New Yorkba költözött zsidó nő egyszer csak megtudja, hogy egykori szerelme életben van, és ennyi év után most újra találkozhat vele.

rabulejto_szerelem.jpg

Louise (Meg Ryan), a menő New York-i ügyvéd teljesen elérzékenyül, mikor betoppan hétvégi házukba, és látja, hogy azt a vele tizenhárom éve házasságban élő férje, Ian (Timothy Hutton) rózsaszirmokkal díszítette fel. Hamarosan azonban kiderül, hogy a hősszerelmes a virágokat nem hites feleségének, hanem jóval fiatalabb szeretőjének (Kristen Bell) szánta, sőt mi több, egyúttal házasságuknak is véget akar vetni. Louise azonban hallani sem akar minderről. Iant egy tekercs szigetelőszalag bevetésével bírja maradásra, és a fejébe veszi, hogy a mozgásképtelenné tett férjet újra meghódítja. De mikor megérkezik a türelmetlen barátnő, nem is beszélve a kertészről (Justin Long), aki a kialakult helyzetet a saját hasznára akarja fordítani, elszabadulnak az indulatok, a poénok és az érzelmek ebben a nézőket is rabul ejtő Rabulejtő szerelem című romantikus vígjátékban, melyet február 22-én, csütörtökön 17:50-kor láthatunk a Filmbox Extra HD műsorán!

emTV.hu // Próbakő Kommunikáció

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9513563699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása