Karaokézz a Family Guy főcímére és nyerj!

2018. január 12. 16:35 - emTV.hu

Nem elég, hogy tegnap elstartolt a Family Guy tizenötödik évada a Comedy Centralon, a csatorna előrukkolt a híres főcím élőszereplős, magyar nyelvű verziójával – melynek forgatásán az emTV.hu is ott volt. Az igazán elszánt és muzikális rajongóknak pedig egy ütős játékkal is kedveskedik: ha a zuhany alatt is Griffinék családi dalát dúdolgatod, itt az ideje, hogy előlépj a (zuhany)függöny mögül, és megmutasd magad a világnak! Ehhez nem kell mást tenned, mint a szinkronizáló színészek helyére lépni, és a karaoke-változat segítségével felénekelni az intrót.

A tíz legjobb jelentkezőnek járó Family Guy-relikviát pedig nem csak a zeneileg kiemelkedő, hanem a legviccesebb produkciók is kiérdemelhetik. Az elkészült videókat a humorcsatorna a jatek@comedycentral.hu e-mail címre várja. Minden további részletet megtaláltok a csatorna oldalán!

Family Guy
csütörtök 21:00
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media // címlapfotó: emTV.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5113569513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása