Előzetesek érkeztek A mi kis falunk második évadához

2018. január 22. 12:20 - emTV.hu

Pajkaszeg lakóinak mulatságos története ott folytatódik, ahol az előző évad véget ért. A polgármester még mindig a zavarosban halászik, miközben Erika egyre erélyesebben próbálja elérni, hogy Gyuri végre feleségül vegye. Stoki továbbra is nagy erőkkel őrzi a törékeny rendet, a falu papja pedig komoly dilemmával küzd: Pajkaszegen teremtse meg egyháza működésének feltételeit, vagy máshol próbáljon szerencsét. A mi kis falunk február 3-án visszatér a sorozat, melyből most két előzetest is mutatunk!

Természetesen a falu többi lakója, a tanárnő, az állatorvos, a polgármester unokaöccse, a szexi kocsmárosné is szerepelnek majd a komikus történetekben.

Amikből a második évadban sem lesz hiány, hiszen például egy autópálya építése borzolja majd a közösség kedélyeit, de egy vírusfertőzés miatt is főhet a falu lakóinak feje.

A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel 2018-ban is olyan keretbe helyezi a sorozatot, amely hétről-hétre garantálja a felhőtlen szórakozást és a tökéletes kikapcsolódást.

A mi kis falunk II premier
február 3. szombat 20:00
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1513594517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása