Facebook élőzéssel érkezik ma a Rick és Morty harmadik évada

2018. február 05. 10:00 - emTV.hu

Folytatódnak a galaxis legfurcsább párosának kalandjai

Intergalaktikus utazások, lázadó mikrovilágok, űrlénygyarmattá váló Föld – az ön-és családpusztító zseni és félénk unokája továbbra sem az átlag amerikaiak hétköznapjait éli. De még mielőtt a multiverzum legőrültebb feltalálójának legabszurdabb kalandjai ma folytatódnának a Comedy Central műsorán, lesz egy élőzés a csatorna Facebook oldalán, ahol a magyar hangok, azaz Háda János (Rick) és Baráth István (Morty) lesz a vendég, és a mémverseny eredményhirdetésére is sor kerül!

rickesmorty_s3_1.jpg

A kritikusok és az animációs sorozatok rajongóinak kedvence, a kíméletlenül vitriolos sience-fiction paródia a Comedy Central műsorán mutatkozott be a magyar tévénézők előtt, mindössze néhány hónappal az amerikai premier után pedig itt a díjnyertes produkció harmadik szinkronizált évada. A féktelen alkotók, Justin Roiland és Dan Harmon ezúttal sem fogták vissza fantáziájukat: a trágár módon intelligens felnőtt humor kegyetlen társalomkritikával, a hagyományos családmodell megkérdőjelezésével, az esendő antihéroszok himnuszával és váratlannál váratlanabb intertextuális utalásokkal egészül ki.

Kiszabadul-e űrbörtönéből az egész galaxis által körözött tudós, megbirkózik-e a szülők krízisével a Smith család, miért változik Rick uborkává, megszerzik-e az áhított kincset a Mad Max guberálóitól, és mi köze mindehhez egy gyorsétteremlánc szószának? Hamarosan minden képtelenségre fény derül, a várva várt premierepizódra pedig kedvenc karaktereink szinkronhangjaival melegíthetünk be!

Hétfőn, azaz ma a korábban meghirdetettől eltérően fél órával később, este hét órakor Baráth István és Háda János exkluzív livestream keretében várja a Rick és Morty-fanatikusok kérdéseit, melyeket a rajongók kommentben írhatnak meg a stream felhívó posztja alatt, azaz itt.

Rick és Morty III premier
február 5. hétfő 23:30
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9013635276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása