Híres édesanyja nyomdokaiba lépett az Oltári csajok színésznője

2018. február 09. 14:45 - Ádám // emTV.hu

Az Oltári csajokban hétről hétre feltűnő szemrevaló énekesnő, Tálas Dóra bizonyára sok nézőnek megmaradt az emlékezetében. Azt viszont kevesen tudják, hogy az őt megformáló színésznő, Kisfaludy Zsófia együtt szerepel a sorozatban édesanyjával, a Tündét alakító Hűvösvölgyi Ildikóval.

kisfaludy_zsofi_2.jpg

Zsófi szoros kapcsolatot ápol édesanyjával, sok időt töltenek együtt. Olyannyira, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy együtt játszottak, és bizonyára nem is ez lesz az utolsó.

"Nagyon örültem neki, hogy egy sorozatban szerepelhetünk anyuval, bár közös jelenetünk sajnos nem volt. De persze a sminkszobában azért összefutottunk. Szeretünk együtt dolgozni, van is egy közös zenés estünk, amivel járjuk az országot"

– kezdte Zsófi, aki csak huszonegy évesen kezdett el foglalkozni a színészettel, és most kapta meg az első komolyabb filmes szerepét az Oltári csajokban.

"Izgalmas volt a forgatás. Eddig csak színházi szerepeim voltak, így ahhoz szoktam, hogy a színházban több mint egy hónap van arra, hogy megszülessenek a jelenetek, kialakuljon bennem a szerep. Itt kevesebb idő volt a karakter kidolgozására, többnyire egyszer-kétszer lepróbáltunk egy jelenetet és már fel is vettük. Ezt persze csak egy elképesztően profi stábbal lehetett megcsinálni. Meg az is jól jött, hogy hasonlítunk pár dologban Tálas Dórával, például, hogy ő sem hagyja magát eltántorítani egy kudarc miatt és hogy a végsőkig küzd az álmaiért"

– mondta Zsófi, aki sokáig úgy tűnt, teljesen más szakmát fog választani.

"Gyerekként lázadtam a színészet ellen. Olyan típus vagyok, aki szeret két lábbal állni a földön, és úgy éreztem, hogy a színészet egy kiszámíthatatlan szakma. Inkább a marketinget választottam, és diplomát szereztem a Budapesti Gazdasági Főiskolán. Már egy éve dolgoztam marketingesként, amikor jött egy kattanás, hogy ki kell próbálnom a színészetet. Nagyon hamar bebizonyosodott, hogy ezzel kell foglalkoznom, ez tesz igazán boldoggá. Azóta is arra buzdítok mindenkit, hogy merje megkeresni önmagát és azt a munkát, amit szeret csinálni"

– mondta Zsófi.

Oltári csajok
hétköznap 20:30
RTL II

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr513649212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása