Világszerte hódít a slájm

2018. február 11. 13:05 - emTV.hu

A gyerekek kedvencei ismét megfürdenek a Nickelodeon speciális zöld slájmtengerében

A gyerekek körében most a legtrendibb játék a ragacsos-nyúlós trutyi, mely tetszés szerint alakítható, lehet átlátszó, csillámos, kék, zöld, folyós, ragadós, de akár ehető változatban is elkészíthető. Azonban van egy hely, ahol már évek óta a trutyié a főszerep. Idén harmincadik alkalommal rendezi meg a Nickelodeon nagyszabású díjátadó gáláját, a Kids’ Choice Awards-ot. A KCA-n a gyerekek kedvenceit díjazzák több kategóriában, és a nyertesek abban a megtiszteltetésben részesülnek, hogy nyakon öntik őket a Nickelodeon speciális zöld slime-jával. A gálát március 23-án Los Angeles-ben tartják, az idei házigazda pedig a képünkön letrutyizva látható John Cena, pankrátor, egyedüliként tizenháromszoros bajnok, és televíziós személyiség lesz. A következő hetekben nyilvánosságra hozzák a jelöltek listáját és indulhat a szavazás. Hogy megkönnyítsük a várakozást, addig is lássuk az elmúlt évek legemlékezetesebb slime-ozós pillanatait!

john_cena_alaposan_letrutyizva.jpg

A Kids’ Choice Awards idén harmincadik születésnapját ünnepli, minden eddiginél grandiózusabb, extrémebb és látványosabb show várható. Egyvalami már most biztos, senki nem marad szárazon! A KCA házigazdája ismét a világhírű John Cena, aki tavaly vezette először a gálát, de most is óriási lelkesedéssel várja az eseményt. Cena az előző gála alkalmából egy rap dallal üdvözölte a közönséget, és hatalmas slime-ozásokat ígért, lássuk a produkciót:

A gála helyszíne ismét a csodás Los Angeles, Inglewood. Március 23-án tudhatjuk meg, kik a gyerekek kedvencei, a hazai Nickelodeon március 28-án közvetíti majd a műsort magyar szinkronnal. A jelöltek listája a hetekben kerül nyilvánosságra, addig is nézzünk egy rövid összeállítást az eddigi díjátadók legemlékezetesebb pillanataiból, mikor több hollywoodi csillag mellett Mark Wahlberget és Katy Perry-t is alaposan nyakon öntötték:

Íme egy másik összeállítás a legnagyobb slime-zuhatagokról, őrület, hogy milyen ötletesen lehet meglepni a gyanútlan sztárokat! Itt pedig Blake Shelton epikus letrutyizása látható, lassított verzióban:

Végül pedig itt van a hat legdurvább slime-ozás 2016-ból:

Kids’ Choice Awards gála
március 28. szerda
Nickelodeon

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1513655650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása