Anti-Valentin napot tart az Oltári csajok színésznője

2018. február 13. 14:00 - emTV.hu

A Valentin-nap a párok és a szerelemesek klasszikus ünnepe. A legtöbbünk ilyenkor igyekszik valami ajándékkal vagy apró figyelmességgel; egy csokor virággal, csokival, vagy éppen egy különleges vacsorával meglepni a másikat. De biztos, hogy mindezt csupán egyetlen naphoz kell kötni? A vélemények igencsak megoszlanak. Így van ezzel az Oltári csajok két színésze, Michl Juli és Dér Zsolt is, hiszen míg utóbbi kiemelt jelentőséget tulajdonít az ünnepnek, addig a sorozat Pirosát alakító színésznő ilyenkor inkább anti-Valentin-napot tart.

oltari_csajok_piros.jpg

Romantika, szenvedély, gyönyörű hölgyek, sármos pasik, intrikák és zavaros szívügyek – ez az Oltári csajok, ahol a történet főszereplői mindannyian a boldogságot és a szerelmet keresik. Február 14-e apropóján megkérdeztük, hogyan vélekednek erről a sorozat színészei, és mit gondolnak a szerelmesek legnagyobb ünnepéről, a Valentin-napról?

Az Oltári csajok Janija, azaz Dér Zsolt iskolapéldája annak, hogyan kell egy életre különlegessé tenni ezt a napot, és kimutatni érzéseinket.

"Az első nagy szerelmemmel – aki azóta is a legjobb barátom – tizenhat évesen kitaláltuk, hogy bármerre is sodor minket az élet, Valentin-napon mindig találkozni fogunk és valami kis aprósággal lepjük meg egymást. Persze én ezt eddig mindig elfelejtem és tök ciki, mikor a kabátzsebemben kotorászok és kamuzok valamit az ajándékról. De minden évben megcsináljuk. Régen a Millenárisnál volt egy fa, persze már kivágták, de ott szoktunk találkozni. Most már csak elképzeljük, hogy ott a fa is"

– kezdte Dér Zsolt, aki a mostani kedvesével elvileg nem itthon ünnepel.

"Ha minden jól megy, akkor pont Skóciában leszünk, a Rona nevű kis skót szigeten, ahol a szerelmem szülei egy tanulmányi kiránduláson egymásba szerettek, és megígérték a páromnak, hogy egyszer elviszik oda, de soha nem jött össze. Találtam ott egy kis házat a tengerparton, régebben csőszkunyhó volt, csak valaki rendbe hozta. Minipanziót épített belőle, egy madárrezervátum közepén van. A szerelmem oda van a lundákért – ez egy északi madárfajta ­– és állítólag a házból látni lehet a madarakat. Mindketten imádunk úszni a tengerben, szóval, ha minden jól megy emlékezetes Valentin-nap lesz."

Zsolttal ellentétben a cserfes, szerelmes Pirost alakító Michl Juli kissé más szemszögből közelíti meg február 14-ét, mondhatni egyenesen tiltakozik a Valentin-nap ellen.

"Soha nem tartottam ezt az ünnepet. Nem értem, miért kéne egy napot kinevezni a szerelem napjának, minden pillanatnak annak kellene lennie. Az eredete nagyon szép, és az is, ha a kisgyerekek meglepik a titkos szerelmüket. De nekem, ha úgy tetszik, minden nap Valentin-nap, mivel, ha szeretek valakit, akkor azt az év minden napján tiszta szívből teszem. Ez a nap sajnos manapság sokszor csak a külsőségekről szól, hogy ki tud nagyobb virágot venni a másiknak. Ez nem szimpatikus, nem őszinte. Van, hogy anti-Valentin napot is tartok! Ilyenkor összeülünk páran, és megnézünk valami véres horrorfilmet."

Oltári csajok
hétköznap 20:30
RTLII

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2113664536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása