Szerelmesek napja a Zenebutikon

2018. február 14. 09:00 - emTV.hu

A szerelmeseket köszöntik a szórakoztató zene sztárjai Bálint napon, február 14-én. Ebből az alkalomból egész nap a legszebb romantikus, szerelmes dalok szólnak a Zenebutikon.

A tematikus nap reggel korán a 3+2 együttes népszerű dalaival indul, majd a megszokott zenés műsorokon túl Fásy Ádám és a Zeneexpressz Valentin napi adásával is találkozhatnak a nézők 11.50-kor, ezt követően Zámbó Jimmy dalai csendülnek fel 12:50-től egy órán át.

Ezen a napon debütál Kollányi Zsuzsi beszélgetős műsora a Két hang között 17.50-től, ahol többek között Széki Attila Curtis lesz a vendég.

Idén májusban lesz húszéves a Dáridó. Galambos Lajcsi és zenész barátai már javában készülnek az évfordulóra. Addig azonban egy különleges zenei összeállítást láthatnak a nézők szerdán 20:00-kor.

És ha már Valentin nap, akkor nem maradhat el egy romantikus lánykérés sem. A Hercegi party aktuális részéből minden kiderül este kilenc órakor.aktuális részéből minden kiderül este kilenc órakor.

emTV.hu // TV2

komment
Címkék: TV2 Zenebutik

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1813664754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása