Március 26-án érkezik a Konyhafőnök új évada

2018. március 09. 10:30 - emTV.hu

Március 26-tól visszatér a képernyőre az RTL Klub még mindig hihetetlenül népszerű főzős műsora. A hetedik évadban minden eddiginél komolyabb kihívást jelentő feladatok várnak a versenyzőkre, akiknek főzőtudományukkal és kreativitásukkal le kell nyűgöznie a magas követelményeiről híres zsűrit; Gáspár Beát, Rácz Jenőt és Fördős Zét.

a_konyhafonok_s7_zsuri.jpg

A sanghaji Taian Table étterem séfje, a Michelin-csillagos Rácz Jenő kizárólag a műsor kedvéért tért haza Kínából, hogy a versenyzők között megtalálja az igazi csiszolatlan gyémántokat. A séf elvárasairól már az sokat elárul, hogy a kínai Bocuse d’Or verseny válogatottjának edzője. Hozzá csatlakozik Fördős Zé, valamint a Konyhafőnök VIP első szériájának nyertese, Gáspár Bea, aki háziasszonyként bírálja majd a versenyzőket.

A konyhakés(z)re menő küzdelem garantált, mivel a tét most is hatalmas. A győztes a megtisztelő Konyhafőnök címmel együtt tízmillió forinttal lesz gazdagabb. A Konyhafőnök március 26-tól minden hétköznap este az RTL Klubon!

A Konyhafőnök VII premier
március 26. hétfő
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6513725908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása