Vasárnap érkezik az új MacGyver sorozat az AXN-re

2018. március 09. 15:00 - emTV.hu

Te is odavoltál a nyolcvanas években a találékony és sármos titkosügynökért, MacGyverért, aki egy kis ragasztóval és a svájci bicskájával megmenti a világot? Kapcsolj most vasárnap este hétkor az AXN csatornára, ahol országos tévépremierrel indul a kultikus sorozat remakje. Akcióból, izgalmakból és egyedi megoldásokból garantáltan nem lesz hiány!

Az ifjú MacGyver a mostani szériában is a többet ésszel, mint erővel elv alapján oldja meg a legreménytelenebbnek tűnő helyzeteket is. Különleges tehetségét és rendkívüli tudományos ismereteit felhasználva nem kisebb feladatot, mint a világ megmentését vállalja magára.

Az eredeti sorozathoz képest a feldolgozásban a magányos farkas munkáját többen is segítik. Kockázatos küldetéseire a független, ex-CIA ügynök Jack Dalton (George Eads, magyar hangja: Dózsa Zoltán), Patricia Thorton (Sandrine Holt, m.h: Udvarias Anna) az ex-terepügynök mostanra igazgató, és Riley Davis (Tristin Mays, m.h: Czető Zsanett), egy kiszámíthatatlan, kihívóan viselkedő hacker kíséri. Otthon MacGyvert (m.h: Czető Roland) ambiciózus szobatársa, Wilt Bozer (Justin Hires, m.h.: Szalay Csongor) szórakoztatja.

További újítást jelent, hogy a történet a klasszikus sorozathoz képest tíz évvel korábban kezdődik, így az ifjú Angus MacGyver kalandjaiba a kezdetek kezdetétől nyerhetünk bepillantást. A fordulatokban és látványos akciókban gazdag sorozat most sem okoz csalódást.

A szórakoztató akciósorozatnak köszönhetően akárcsak a nyolcvanas években, most is tesztelhetjük, hogy Mac több-kevesebb tudományos háttérrel rendelkező megoldásai vajon a valós életben is működnek-e. A főszereplő szerint csak a körülményeken múlik minden.

"Nem győzök csodálkozni, miket csináltatnak Macgyverrel. Ezek igazi dolgok. A körülményeknek valószínűleg megfelelőnek kell lenniük, hogy tényleg működjenek. De működnek, például amikor orsót vagy elektromágnest készítesz"

– nyilatkozta az ifjú Mac-et alakító Lucas Till.

MacGyver premier
március 11. vasárnap 19:00
AXN

emTV.hu // Eurolex // fotó: Macgyver© MMXVI CBS Studios Inc

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4513726880

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: MacGyver (2016) 2018.04.20. 15:59:54

A tegnapelőtti ígéretemmel feladtam magamnak a leckét gazdagon, hogy írjak kritikát az új Macgyver sorozatról. Akkor még csak 2 részt sikerült belőle megnéznem és úgy gondoltam, hogy lehet belőle valami. 8 megtekintett rész után sajnos azt kellett megá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása