Szétszedték a rajongók az Oltári csajok színészeit

2018. március 12. 11:25 - emTV.hu

Nemcsak a képernyőn, a való életben is szimpatikus, imádni való személyiségek az Oltári csajok színészei. Erről végre a népszerű telenovella rajongói is testközelből meggyőződhettek az Árkád Budapest bevásárlóközpontban tartott közönségtalálkozón. Villantak a vakuk, készültek a közös fotók és szelfik, repkedtek a rózsacsokrok, szálltak a héliumos lufik, autogramok százai találtak gazdára, és végül mindenki életre szóló élmenyekkel távozott.

petra_csokordobas.jpg

Az RTLII-n futó telenovella fanatikusai hetek óta követelték, hogy végre hadd találkozhassanak kedvenceikkel. Vasárnap délután az álmokból valóság lett; az Árkád Budapest bevásárlóközpontban közel ezer fős tömeg várta a főszereplőket, Hartai Petrát, Michl Julit, Horváth Sisa Annát, Dér Zsoltot, Ember Márkot és Jaskó Bálintot, valamint a két nagy közönségkedvencet, Dundi kutyát és a Juhász Noémit alakító Végh Bíborkát.

"Amikor megláttuk a minket fogadó óriási embertömeget, egyszerűen nem hittünk a szemünknek. Köszönjük mindenkinek, aki eljött, főleg azoknak, akik olyan messziről is felutaztak Budapestre csak azért, hogy velünk találkozhassanak. Hihetetlenül boldog vagyok, és még mindig fülig ér a szám. Azt hiszem, még nagyon sokáig fogunk ebből a vasárnap délutánból, illetve a rajongók felénk áradó szeretetéből táplálkozni"

– nyilatkozta az Erdész Hajnalt megformáló Hartai Petra.

csoportkep.jpg

A rendezvény alkalmi házigazdája, a virágboltos Lehelt alakító Mohácsi Norbi kérdései nyomán a színészek felelevenítették a forgatás emlékezetes sztorijait. Az anekdotázgatás után fél tucat szerencsés egy villámkvízen vehetett részt: akik elkapták a szereplők által elhajított virágcsokrokat, illetve harisnyafodrokat, azok Oltári csajok ajándékcsomagokért játszhattak. A mindenkit lenyűgöző Dundi kutya hangos csaholással és farokcsóválással nyugtázta a helyes válaszokat. A játék után a színészek elindultak a rajongók közé autogramokat osztani, a tömeg valósággal beszippantotta őket.

"Valójában először szembesültünk azzal, hogy az emberek érdeklődése és rajongása nemcsak egy számszerűsíthető nézettségi adat. Hihetetlen belegondolni, hogy a produkcióval sikerült valami olyat létrehoznunk, amely az otthon ülő tévénézők számára ilyen sokat jelent.

Próbáltam minél többet beszélgetni, és szívmelengető dolgokat hallottam. Például, hogy az Oltári csajok összehozott családokat, mert közösen ülnek le hétköznap esténként a képernyők elé minket megnézni"

– tette hozzá a Farkas Márkot alakító Bálint.

A felejthetetlen hangulatú délután főszereplői meghatódva, vagy hitetlenkedő vigyorral arcukon búcsúztak a lelkes és hálás közönségüktől, és arra buzdították őket, hogy továbbra is nézzék a telenovellát, amelynek utolsó három hetében még számos meglepő fordulat várható.

További fotók és véleménycikk az emTV.hu-n!

Oltári csajok
hétköznap 20:30
RTLII

emTV.hu // Red Lemon media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8813733178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása