A szavazásra buzdít az RTL Magyarország

2018. március 16. 11:45 - emTV.hu

Az országgyűlési választáson való részvételre ösztönző kisfilmeket sugároz társadalmi célú reklámként március 16-tól április 7-ig az RTL Magyarország televíziós csatornáin és rtl.hu oldalon. A szpotokban ismert emberek vallanak a demokrácia iránti elkötelezettségükről és hívják fel a figyelmet a voksoláson való részvétel fontosságára. A kampányt az Információszabadság Napján jelentették be.

persze_hogy_szavazok.png

Az RTL Magyarország olyan hírességeket kért fel társadalmi célú kampányához, mint Hegyi Barbara, Szinetár Dóra, Lengyel Tamás, Nagy Ervin színművészek, Pataki Ágnes producer, Hortobágyi T. Cirill pannonhalmi főapát, de mások mellett részvételre ösztönöz Fluor Tomi, a Muzsika TV-hez nemrégiben igazolt Csocsesz, vagy éppen Iliász, a Survivor győztese is.

Megmutatjuk Lengyel Tamás, a Válótársak és A mi kis falunk színészének kisfilmjét, a többit pedig az RTL-es csatornákon és az rtl.hu weboldalon tekinthetitek meg!


Végezetül pedig  idézzük fel a 2010-es választások előtt az Esti Showderben Hajós András által énekelt dalt is:

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9413743204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása