A mirigyes fiúk amerre járnak kalandokba keverednek

2018. március 22. 11:00 - emTV.hu

Fellépni hívták az Irigy Hónaljmirigyet az ausztriai Murau-ba a március 15-ei hétvégére. Ha már arra jártak, úgy gondolták, összekötik kellemest a hasznossal és kedvenc téli sportjuknak, a síelésnek is hódolnak, ami főszezonban a nagykoncertre való felkészülés alatt kimaradt. De a zenekarra jellemző módon nem a síelés volt a hétvége legemlékezetesebb mozzanata.

murau_laci_uszi_tomi_feri.jpg

A hosszú hétvégén az ausztriai Murau-ban síelő magyar vendégek szórakoztatására hívták meg az Irigy Hónaljmirigy zenekart az egyik helyi hotelbe. Akik, ha már arra jártak, pár nappal előbb érkeztek, hogy kedvenc téli sportjuknak, a síelésnek is hódolhassanak kicsit.

"Imádunk munkán kívül is együtt lenni a többiekkel. Ilyenkor garantált a jó hangulat, folyamatosan ugratjuk egymást. Ez a kis kiruccanás felért egy jó csapatépítéssel, még így huszonhét év barátság után is képesek vagyunk új dolgokat megtudni a másikról"

– kezdte Kabai Laci.

laci_tomi_a_hutteben.jpg

"Összesen négy napot töltöttünk kint, direkt előbb mentünk, hogy a koncert előtt legyen időnk egy kicsit csúszkálni. Mindenkinek van már tapasztalata a síelésben, Uszi volt az, aki mint újrakezdő lépett pályára. Ezért mondhatjuk, hogy az elején több időt töltött fenéken csúszva, mint lécen állva, de a végére mindenki belejött. Papp Feri barátomnak is kijutott a kalandokból, amikor a kabátjában maradt régi síbérlettel próbált felszállni a felvonóra, és a beléptetésnél eléggé ferde szemmel néztek rá. A nemlétező német tudásával próbálta menteni a helyzetet, mikor a kedves biztonsági felhívta a figyelmét a három évvel ezelőtti dátumra. Ekkor kicsit meghúzva magát benyúlt a kabátja másik zsebébe és elővette az idén vásárolt bérletét"

– mesélte nevetve Sípos Tomi.

uszi_papp_feri_ejtozes.jpg

De a hétvége legviccesebb pillanata nagy valószínűséggel az együttes dobosához Kabai Lacihoz köthető, aki a nagy rohanásban kissé összekeverte a sífelszerelését.

"Amikor otthon kapkodva elkezdtem pakolni, az első kezem ügyébe kerülő sínadrágot bedobtam a táskámba. Miután megérkeztünk és indultunk volna a pályára, akkor állt össze bennem a kép, hogy nem jön fel rám a nadrág. Mondtam is a többieknek, lehet, hogy híztam pár kilót tavaly óta, de az képtelenség, hogy ennyit… Aztán amikor kétségbeesetten megnéztem a címkéjét jöttem rá, hogy a feleségem ugyanolyan színű nadrágját tettem el. Elég viccesen néztem volna ki, ahogy női szettben száguldok le a pályán, úgyhogy baromi nagy szerencsém volt, hogy vittem egy pótruhát is. Így hál ’isten nem kellett a farmeromban síelnem"

– emlékezett vissza Laci.

A fiúk alig pihenték ki a februári Aréna koncertjüket, máris a műsor turné változatára készülnek gőzerővel. A közönség a tavaszi-nyári szezonban láthatja majd ezeket az előadásokat országszerte.

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1713765510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása