Inspiráló nőket díjaz a Femcafe

2018. március 22. 09:00 - emTV.hu

A Femcafe már korábban is bemutatott olyan ösztönző nőket, akik munkássága, teljesítménye és személyisége például szolgálhat a közösségek számára. Idén nyolc-plusz-egy kategóriában keresik a leginspirálóbb nőket, akiket idén először egy nagyszabású rendezvényen díjaz a női portál. A kategóriák három-három jelöltjét a jelölőbizottság állította össze. Olyan ismert emberek, akik komoly elismerést vívtak ki, így maguk is inspirálóan hatnak sokak számára.

in.jpg

Jakupcsek Gabriella, Pro Európa-díjas televíziós, újságíró, Temesvári Andrea, Grand Slam-győztes teniszező, Herendi Gábor, Balázs Béla-díjas filmrendező, Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, valamint a Femcafe.hu képviseletében a főszerkesztő, Sajószegi Veronika alkotják a jelölőbizottságot, ők azok, akik kijelölték a kategóriák három-három nomináltját.

A szavazás már tart, itt lehet voksolni!

A kategóriák jelöltjeire március 21-től április 16-ig lehet szavazni. A győzteseket a május 10-i díjátadó gálán hirdetik majd ki a Várkert Bazárban. A rendezvény házigazdái Osvárt Andrea és Kasza Tibor lesznek. Az eseményről tévéfelvétel is készül, amit a SuperTV2-n láthatjunk majd.

emTV,hu // Femcafe.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5913765502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása