Tovább erősítette pozícióját a Sláger FM

2018. március 23. 11:35 - emTV.hu

Tovább erősítette pozícióját a 103.9 Sláger FM, amely mind a harmincöt-ötvenkilenc éves – kimagasló fizetőképes kereslettel rendelkezők – körében, mind a huszonöt év felettiek korcsoportjában kiugró hallgatottsági adatokkal büszkélkedhet. A hallgatók ráadásul egész nap kitüntetett figyelemmel kísérik a 103.9 Sláger FM-en felcsendülő slágereket, műsorokat, melyet a mostani közönségmérés is alátámaszt.

onair_ill.jpg

Budapesten a huszonöt év feletti korosztályból a Sláger Napközbent – a hétfőtől szombatig tíz és délután hat óra között a nyolcvanas, kilencvenes évek legnagyobb slágereivel, valamint a legfontosabb hírekkel, információkkal óránként jelentkező műsort – választják a legtöbben.

Ürge Dezső, a rádió vezérigazgatója szerint a siker egyik titka, hogy minden területen törekszenek a hallgatók igényeinek maximális kiszolgálására.

"Mindent megteszünk azért, hogy a már megszokott, kiemelkedően magas színvonalat tartva, tovább növeljük piacvezető szerepünket. Ennek egyik fontos mérföldköve a március elsejével megújult Sláger Reggel Pordán Petra, Abaházi Csaba és a két jómadár, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert műsorvezetésével. Örülünk, hogy a hallgatóink ennyire hűségesek a rádióhoz és ébredéstől késő estig végigkísérik kedvenc rádiójukat, amely ennek köszönhetően egész nap hallgatottsági rekordokat döntöget. Továbbra is azon dolgozunk, hogy a már jól megszokott, magas színvonalú szórakoztató műsorfolyam megtartása mellett továbbra is kiszolgáljuk a hallgatók igényeit, ezzel még inkább megerősítve piacvezető pozíciónkat"

– mondta Ürge Dezső.

emTV.hu // Spotlight Media // a februári közönségmérés alapján

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4713769648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása