Zseniális rapslágert ihletett az Oscar-díjas Deák Kristóf minisorozata

2018. március 28. 20:00 - emTV.hu

A Comedy Central számára a humor az első, április 1-jén pedig ez hatványozottan is igaz! A csatorna egy óriási meglepetéssel készül a bolondok napja alkalmából: az Oscar-díjas magyar filmrendező, Deák Kristóf Eszméletlen című minisorozatának összes epizódjával.

eszmeletlen2.jpg

A feketehumorral átszőtt produkció főhőse Géza, aki kómában, teljesen mozdulatlanul, talpig befáslizva fekszik egy kórházi ágyon. Körülötte hétköznapi emberek, orvosok, rokonok, ismeretlen ismerősök fordulnak meg és egészen elképesztő dolgok történnek – miközben mindenki azt hiszi, ebből Géza semmit sem érzékel. Pedig hősünk valójában nagyon is magánál van, így érzékeli a mindennapos őrületet maga körül, és persze mindenhez van egy-egy csípős megjegyzése.

Az Eszméletlen maratoni vetítéssorozat kapcsán zseniális rapsláger született a sorozat főcímdalából. Mogyorósi Jánost Deák Kristóf kérte fel a produkció elkészítésére.

Régi barát, ismeri a rajongásomat a nem szokványos zenei megoldásokért. Korábban játszottunk is egy zenekarban, így nem volt nehéz együtt dolgoznunk. Még nem láttam a forgatókönyvet, de már tudtam, hogy kórházi eszközök hangját is használni fogom az írásnál. A verbális megfejtő és énekes egy személyben Szendrői Csaba lett, aki szintén régi cimbora és már az Elefánt nevű zenekara előtt is nagyon bírtam, ahogy énekel. A további tervek között szerepel egy hivatalos videoklip és nálam egy saját album is. Szóval mindenképpen lesz folytatása"

– árulta el a zenei producer.

Eszméletlen maraton
április 1. vasárnap 21:00
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3413785634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása