Új évaddal folytatódik a Showder Klub

2018. március 29. 16:30 - emTV.hu

Április 9-én érkezik az idén tizedik  születésnapját ünneplő Showder Klub vadonatúj, huszonegyedik évada az RTLII-re. Minden hétfőn este tíz órakor várja a nézőket, a premier adásokat pedig az adott hét péntek estéjében ismétli az RTL Klub. Az első részében Tóth Edu, Musimbe Dávid Dennis és Bellus István estjét láthatják a nézők, a műsorvezető Benk Dénes.

showderklub3_2017.jpg

A tízéves Showder Klub tavaszi évadában az új generáció mellett a rég nem látott kedvencek is felbukkannak. Újra fellép a deszkákra az ország kedvenc maciarca, Szupkay Viktor, a vitriolos szépség, Kormos Anett, és a stand up Fábry Sándora: Fábry Sándor!

Az új évad nyolc epizódja mellett három„Showder Klub bemutatja is várja majd a stand up comedy rajongóit.

A Showder Klub eddigi adásai a számok tükrében: százhatvan adás, nyolcvan díszletbeépítés, harmincötezer-kétszáz néző a helyszínen, nyolcvanegy fellépő négyszáznyolcvan stand uppal.

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8313788274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása