Ma debütál az Ide süss! celebkiadása

2018. április 01. 14:30 - emTV.hu

Április 1-jén este debütál a Viasat3 vadonatúj gasztro – realityjének ünnepi különkiadása, amelyben Ganxsta Zolee, Köllő Babett, Varga Győző, Molnár Andrea, Cinthya Dictator, Risztov Éva, Gáspár Győző és Sütő Enikő húzzák fel a kesztyűt, hogy bizonyítsák, bárkit lesütnek cukrászkölteményeikkel. Nézz bele a műsorba az emTVkettőn!

idesuss_celeb_csoport.jpg

A nagysikerű The Great British Bake Off formátum hazai verziójában az ország legjobb amatőr cukrászai mellett most a celebek is megküzdenek egymással a zsűri elismerésért és az értékes főnyereményért.

A műsor házigazdájának feladatait továbbra is Hajós András és Sass Dani látja el, a celebeket szakmai tanácsokkal pedig Baracskay Angéla és Szabadfi Szabolcs támogatja.

Ide süss! premier
április 1. vasárnap 19:00
Viasat3

emTV.hu // Eurolex

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9313798048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása