Ma indul a Lucifer harmadik évada a Viasat3-on

2018. április 03. 11:45 - emTV.hu

Eddigi legerősebb évadnyitójával tér vissza ma este kilenc órától a sármos sátán a Viasat3-ra. Az alvilágot megunt és az Angyalok városában emberi alakot öltött Lucifernek az új évadban nemcsak anyjával kell szembenéznie, hanem váratlan fordulatok egész sora és új szereplők megjelenése is nehezíti egyébként sem mindennapi életét. Az új szériában ráadásul fényt kell deríteni elrablásának történetére és hirtelen visszanőtt angyalszárnyainak okára is.

Lucifer Morningstar megunva az alvilágot, az Angyalok városában, emberi alakot öltve üldözi a bűnözőket Chloe Decker nyomozóval. Mi is okozhatna nagyobb örömöt az ördögnek a Földön, mint az, amit a pokolban is naphosszat végez? Nem más, mint a gonoszok büntetése. A probléma csak az, hogy Lucifer nemcsak a rejtélyes bűnesetek és a gonoszok üldözése, hanem Chloe is egyre jobban érdekli. Ráadásul most vetélytársat is kap a sármos Marcus Pierce hadnagy személyében. Pierce nemcsak abban hasonlít Luciferre, hogy sármos, karizmatikus és pokolian jóképű, hanem az ő kapcsolata is kezd elmélyülni Chloeval. És ha mindez nem lenne elég, Lucifer hirtelen visszakapott angyalszárnyai miatt is aggódhat, nem beszélve arról, hogy talán ebben a szériában fény derül elrablásának körülményeire is.

Lucifer III premier
április 3. kedd 21:00 (dupla epizóddal)
Viasat3

emTV.hu // Eurolex

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1713802292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása